Ota täydellinen selfie ilman meikkiä: 7 vinkkiä, joilla onnistut

31.10.2014 20:47 - Senni Loikala

Meikitön selfie-kuva voi tuntua monesta meikkiin tottuneesta mahdottomalta. Muutamalla konstilla saat otoksesta kuitenkin erittäin viehättävän.

Selfiet ovat vallanneet sosiaalisen median oikein rytäkällä. Niitä on joka lähtöön: siinä missä toinen laittautuu puoli tuntia ennen laukaisimen painamista, toinen näpsäyttää kuvan lämmitellessään salilla juoksumatolla.

Myös meikittömät selfiet ovat suosittuja. Alla vinkkejä, joilla voit ottaa mahdollisimman hyvän luonnollisen omakuvan.

1) Puhdista kasvosi kaikesta meikistä.

2) Varmista, ettei hiuksesi ole liian huolitellut. Koska olet meikitön, voivat myös kutrisi olla luonnolliset.

3) Koska meikittömällä omakuvalla tahdotaan usein esitellä muille arkista ja jokapäiväistä minäkuvaa, kannattaa kuvaa varten valita myös arkiset vaatteet. Esimerkiksi suloinen t-paita ja rennot farkut voivat olla nappivalinta.

4) Hankaa huuliasi sormillasi ja laita hyvää huulirasvaa. Jos aiot mutristaa huuliasi kuvassa, hakeutuvat ihmisten katseet nopeasti suuhusi.

5) Nipistele poskipäitäsi saadaksesi niihin pienen punan.

6) Kokeile eri vaihtoehtoja valon ja kuvakulmien suhteen. Tulet kyllä huomaamaan, millainen valaistus ja kuvakulma korostavat hyviä puoliasi.

7) Vaikka otat meikittömän kuvan, voit käyttää kamerasi tai älypuhelimesi asetuksia hyödyksi. Voit lisätä valoisuutta, kokeilla mustavalkoista kuvaa tai mitä tahansa, mikä näyttää hyvältä.

Lue myös: Vuoden hauskimmat selfiet? Kaksi hillitöntä kuvaa saa todella epäilemään silmiään

Kilpailut

Uusimmat