Sääret sileiksi - 4 vinkkiä entistä tarkempaan sheivaukseen

16.07.2014 10:45 - Reija Saarinen

Kesäaikaan jokainen nainen tahtoo saada pehmeät ja kauniit kesäjalat. Onneksi tarkkempaan sheivaukseen on olemassa muutama niksi.  

Kesäaikaan jokainen nainen haluaa saada itselleen kauniit ja karvattomat jalat. Tarkempaan ja parempaan lopputulokseen on olemassa onneksi muutamia niksejä.

1. Kastele jalat

Jalkoja kannattaa huuhdella noin viitisen minuuttia ennen sheivaamisen aloittamista. Tämä kikka nimittäin pehmentää karvoja ja tekee sheivaamisesta hieman helpompaa.

2. Kuori varovasti

Jalat kannattaa kuoria hyvin hellävaraisesti ennen sheivaamisen aloittamista. Tämä saa nimittäin esiin myös juuri kasvamaan alkaneet karvat, joten saat nekin ajeltua. Muista kuitenkin, että et kuori jalkoja sheivaamisen jälkeen, sillä se ärsyttää ihoa todella paljon.

3. Käytä oikeita aineita

Käytä sheivausvaahtoa- tai geeliä, mutta älä saippuaa. Tämän lisäksi suosi aina terävää terää.

4. Kuivaa ja kosteuta

Sheivaamisen jälkeen huuhtele jalat ja taputtele ne kuivaksi pyyhkeen avulla. Anna kuivaa muutaman minuutin ajan. Kosteuta jalat voiteella, jossa ei ole hajustetta, sillä ne saattavat ärsyttää ajeltua ihoa.

Aiemmin olemme uutisoineet bikinirajan sheivaamiseen liittyvistä kysymyksistä. Vastaukset monia askarruttaviin kysymyksiin löydät täältä.

Lähde: SassyDove

Kilpailut

Uusimmat