Tehoaineet ongelmahiuksille löytyvät keittiöstä - neljä ratkaisua hiuspulmiin

21.02.2015 19:15 - Henna Koste

Taltuta huono hiuspäivä vierailemalla ensin keittiön kaapeilla.

Ammattitason hiustenhoitotuottesiin voi tuhlata satoja euroja. Onneksi keittiöstä löytyy monta hiuksille armollista ainetta. Hoida ja muotoile hiukset, ja säästä samalla rahaa ja luontoa.

Kahvinporot

Kasvoja ja kyynärpäitä on syytä kuoria säännöllisesti. Karkeat kahvinporot hoitavat homman tehokkaasti. Jos käytät hiuksissasi runsaasti muotoilutuotteita, on myös hiuspohja syytä kuoria ajoittain. Kahvinporoilla kuorit tuotteiden jäämät hiuspohjasta. Sopiva kuorintaväli on muutama viikko.

Oliiviöljy

Talviaikaan hiukset ovat usein sähköiset. Oliiviöljy tuo kiiltoa kutreihin ja poistaa ei-toivottua pörröisyyttä. Hiero hiuksiin ja päänahkaan oliiviöljyä, ja kääri pyyhe päähän. Anna vaikuttaa 20 minuuttia, ja pese hiukset normaalisti shampoolla. 

Kookosöljy

Jos hiuslakka on lopussa, voit pistää hiuksesi kuriin myös kookosöljyn avulla. Sipaise öljyä suortuviin, jotka haluat ojennukseen. Käytä öljyä säästeliäästi, jotta lopputulos ei näytä rasvaiselta.

Suola

Täydellistä surffitukkaa on tavoiteltu jo useiden vuosien ajan erilaisilla suolasuihkeilla. Voit tehdä oman suolasuihkeesi helposti suihkepulloon. Mittaa teelusikallinen suolaa puoleen litraan vettä, ja suihki hiuksiin. Hiuksista tulee seksikkään pörröiset, kun ne kuivuvat.

Lue myös: Lisää kosteutusta, älä kuivaa pyyhkeellä: 6 keinoa saada kiiltävämmät hiukset 

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat