Tehosta kauneudenhoitorutiinejasi vaseliinin avulla – 6 vinkkiä

21.07.2014 10:31 - Linda Arponen

Vaseliini on todellinen huippuaine, jota voi käyttää lukuisilla tavoilla kauneudenhoidossa.

Vaikka markkinoille tulee koko ajan uusia kauneudenhoitotuotteita, on perinteinen vaseliini silti yksi parhaista. Lisäksi tuote on niin edullinen, että et joudu konkurssiin, vaikka käyttäisit sitä muutenkin kuin huulivoiteena.

Lue siis seuraava lista ja opettele käyttämään vaseliinia uusilla tavoilla.

Poista irtoripset ja liima

Älä revi irtoripsiä kovakouraisesti irti illan päätteeksi tai saatat vahingoittaa silmänympärysihoasi. Töpöttele mieluummin ripsien juureen vaseliinia pumpulipuikolla. Odota muutama minuutti ja irrota sitten ripset varovasti.

Helpota korvakorun asettamista

Jos et käytä korvakoruja säännöllisesti, voi korun laittaminen korvalehteen tuntua kivuliaalta. Hiero korvalehtiin siis hiukan vaseliinia ennen korun asettamista paikalleen.

Suojaa rohtunutta nenää

Nuhaisena nenä helposti rohtuu ja punoittaa. Halkeillutta ihoa voi välttää taputtelemalla hiukan vaseliinia sierainten ympärille.

Kesytä itsepäiset kulmakarvat

Toisinaan jokunen kulmakarva saattaa sojottaa väärään suuntaan. Tämänkin ongelman voi ratkaista vaseliinilla. Levitä tuotetta siis hiukkasen kulmakarvoihisi sormenpäilläsi. Näin kulmakarvat pysyvät paikoillaan koko päivän.

Paranna palanut iho

Jos ihosi pääsee vahingossa palamaan, levitä sille vaseliinia. Voide estää kosteutta haihtumasta kuivasta ihostasi ja suojaa ihoa kuoriutumiselta.

Tehosta silmänympärysvoidetta

Taputtele hiukan vaseliinia silmänympärysvoiteesi tai kasvovoiteesi päälle. Näin voit tehostaa voiteiden toimintaa, sillä vaseliini tosiaan estää kosteutta haihtumasta.

Lue pidempi lista täältä.

Olemme aiemminkin uutisoineet erilaisista tavoista käyttää vaseliinia kauneudenhoidossa. Voit lukea jutun täältä.

Lähde: PopSugar

Kilpailut

Uusimmat