Tyylikäs viimesilaus - valitse rintaliivit asusi mukaan

26.04.2015 14:15 - Henna Koste

Rintaliiveillä on yllättävän suuri vaikutus siihen, miltä asukokonaisuutesi näyttää. 

Usein sanotaan, että hyvä fiilis lähtee mukavista alusvaatteista. Jos olet hankkinut kauniin juhlamekon, suo pieni hetki aikaa myös sopivien rintaliivien valitsemiseen. Ethän halua, että väärässä paikassa vilkkuva olkain varastaa huomion upeasta asustasi. 

Syvään uurrettu kaula-aukko

Brittimalli Kelly Brookin mekon kaula-aukko on todella avonainen. Alta vilkkuvat rintaliivit tekisivät vaikutelmasta helposti epätyylikkään. Valitse siis liivit, joiden etuosa menee mekkoakin alemmas. Rintaliivit 29,95 e, Lindex.

 

Yksiolkaiminen mekko

Näyttelijä Zoe Saldanan ryhdikkäässä olemuksessa huomio keskittyy kauniiseen mekkoon, aivan kuten kuuluukin. Olkaimettomia liivejä fiksumpi valinta ovat rintsikat, joissa on irroitettavat olkaimet. Irroita niistä vain toinen ja nauti liivien tuomasta tuesta. Rintaliivit 14,99 e, H&M.

 

Avoselkäinen mekko 

Amber Heardin selästä avonainen mekko vaatii toimiakseen huomaamattomat rintaliivit. Oikea valinta ovat itsestään kiinnittyvät liivit. Pienirintainen voi kokeilla myös pelkkiä nänniteippejä. Rintaliiivit 14,99 e, H&M. 

 

V-aukko

Näyttelijä Lake Bellin kauniissa mekossa on v-kaula-aukko. Valitse tämäntyyppisen asun alle perinteiset t-paitaliivit, jotka tukevat ja muotoilevat povea. Rintaliivit 85 e, Aubade.

 

Lue myös: Mars ostoksille: 4 merkkiä siitä, että on aika hankkia uusia alusvaatteita

Kilpailut

Uusimmat