Uusi nukkemainen meikkitrendi hurmaa: Meikkaa ripsesi täyteen paakkuja

02.07.2015 18:45 - Senni Loikala

Nyt silmistä meikataan erityisen tyttömäiset ja nukkemaiset. Ihastuttavan näköinen lopputulos syntyy seitsemän helpon vaiheen kautta.  

Glamour-lehti kirjoittaa uudesta meikkitrendistä. Siinä luodaan ripsivärin, nestemäisen eye linerin ja sinisen luomivärin avulla suloiset silmät, jotka voisivat yhtä hyvin olla nukella. Ideana on, että ripsiväriä laitetaan tuhdisti ja molempien alaripsien alle piirretään mustat pisteet. Pääset katsomaan kuvan trendistä täältä.

Kauneustoimittaja Jennifer Mulrow bongasi trendin muotitalo Rochasin kevään 2015 muotinäytöksistä. Meikkitaitelija Lucia Pieroni meikkasi tuolloin malleille kyseisen trendin mukaiset silmät.

Mulrow kirjoittaa, että häntä kiinnostaa kokeilla, miltä muotinäytösten trendit näyttävät tosielämässä. Hän ryhtyi tuumasta toimeen ja jakaa vaihe vaiheelta ohjeet kuvien kera, miten saa meikattua itselleen nukkemaiset silmät.

1) Kasvojesi tulee olla meikittömät ja puhtaat. Lisää kosteusvoidetta.

2) Lisää kasvojesi ongelmakohtiin meikkivoidetta ja tarvittaessa peitevoidetta.

3) Meikkaa silmäluomesi kokonaan jäänsinisellä luomivärillä.

4) Saat silmistäsi suuremmat näköiset, kun lisäät silmäluomien sisäkulmiin korostuskynää.

5) Laita maskaraa paksusti. Kerrankin ripsissä saa olla paakkuja!

6) Seuraavaksi on aika piirtää nestemäisellä eye linerilla pisteet alaripsiesi tyveen. Voi olla haastavaa saada pisteet symmetrisiksi ja samoihin kohtiin. Voit piirtää ne kohtaan, jossa pupillisi ovat.

7) Viimeistele look vaaleanpunaisella huulikiillolla. 

Lue myös: Haluatko erottua eduksesi yleisössä? 6 hiusvinkkiä kesän festareille

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat