Vinkit juhlaan: Punaisen maton onnistuneimmat kampaukset ja meikit - katso galleria

26.08.2014 07:40 - Karoliina Kotala

Hollywoodissa on viime päivinä nähty toinen toistaan upeampia kaunottaria, kun naistähdet ovat kokoontuneet poseeraamaan kameroille eri tilaisuuksissa. Huippustylistien loihtimista kampauksista ja meikeistä onkin syytä poimia inspiraatiota omaan tyyliin.

Hollywoodissa on viime päivinä juhlittu muun muassa Emmy-gaalan sekä MTV Video Music Awards -tapahtuman merkeissä. Punaiselle matolle onkin astellut toinen toistaan näyttävämpiä kaunottaria.

Kokosimme galleria onnistuneimmista meikeistä ja kampauksista, jotka antavat inspiraatiota omaan tyyliin.

Taylor Schillingin raikas meikki on muutoin kevyt ja pääpaino on hopeansinisissä silmissä. Supertrendikäs pitkä polkka ja nuorekas meikki ovat napakymppi.

Ariana Grande luottaa rohkeisiin huuliin ja nuorekkaaseen kampaukseen. Nuoren popparin tyyli taipuukin bileiltaan mainiosti.

Kieszan ihastuttava kampaus erottuu todella joukosta. Naisellinen mohikaani vaatii tosin hiukan sorminäppäryyttä ja ison joukon pinnejä.

Kelly Rowland luottaa kampauksessaan klassikkoon, päätä kiertävä letti kun on aina in. Hempeä meikki ja pehmeän pinkit huulet ovat täydellinen pari kauniille kampaukselle.

Cher Lloydin meikissä paino on vahvoissa silmissä, joita on varjostettu rohkeasti ja rajattu näyttävästi. Hiukset saavat olla rennosti toisella olalla.

Sinisilmäisen Ireland Baldwinin meikki on hyvin kevyt ja luonnollinen, ainoastaan ripsiä on lisätty runsaasti. Erittäin rento sivuletti on nuorekas valinta. Ohjeet hieman vastaavaan lettikampaukseen löydät täältä.

Michelle Monaghanin klassiset Hollywood-kiharat ovat aina varma valinta juhlaan. Hillitty, silmiin painottuva meikki on hyvä pari kampaukselle.

Katso myös kauneusasiantuntijan vinkit siihen, kuinka voit korostaa juuri omia parhaita puoliasi. Ohjeet löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat