Kuva: AOP

HIM heitti jäähyväiset Yhdysvalloille - viimeisellä keikalla nähtiin hämmentävä kohtaus

21.11.2017 16:15 - Senja Rapila

Ville Valo tiputti mikkinsä lattialle ja poistui lavalta jo kahdeksannen biisin kohdalla.

HIM on lopettamassa menestyksekkään uransa 26 vuoden jälkeen tämän vuoden lopussa. Yhtyeen viimeinen keikka järjestetään Helsingin Tavastialla 31. joulukuuta.

Ennen lopettamistaan HIM hyvästeli myös fanit Yhdysvalloissa 19 keikan kiertueellaan, joka päättyi New Yorkiin viime perjantaina 17. marraskuuta.

Billboard-julkaisu uutisoi, että yhtyeen keikka keskeytyi jo kahdeksannen kappaleen kohdalla huonon äänenlaadun vuoksi. Kerrotaan, että laulaja Ville Valo kouri haarojaan ja heitti sen jälkeen mikkinsä lattialle. Hämmentävän kohtauksen jälkeen koko yhtye poistui lavalta.

(kuva: AOP)

Yleisö ehti hämmentyä ja pelästyä keikan lyhyydestä useiden minuuttien ajan, kunnes yhtye palasi lavalle viimeistelemään puolentoista tunnin mittaisen, viimeisen keikkansa Yhdysvalloissa. Koko loppukeikan ajan Valo tuntui kertoman mukaan olevan hyvin iloisella tuulella.

Keikan keskeytti myös jossain vaiheessa aggressiivisesti käyttäytynyt naisfani, jonka vuoksi yhtye lopetti soittamisen hetkeksi. 

- Maksamme paljon rahaa nähdäksemme kissatappeluita televisiossa, mutta tämä ei ole televisiota. Tämä on viimeinen kertamme New Yorkissa... joten, ole kiltti, Valo spiikkasi yleisössä olleelle naiselle.

Asiasta uutisoi Suomessa ensin Ilta-Sanomat. 

Lähde: Billboard

Lue myös: Cheek yllättyi Los Angelesissa: Amerikkalaisetkin tunnistivat suomalaisen räppärin

Lue myös: Johnny Depp tuo yhtyeensä ensi kesänä Suomeen!

Kilpailut

Uusimmat