Amputoitu brittipoppari tekee vaikutuksen musiikkivideolla

23.12.2014 18:22 - Senni Loikala

Laulaja ja malli Viktoria Modestan ensimmäisellä musiikkivideolla hyödynnetään hänen fyysistä vammaansa tärkeällä tavalla.  

Viktoria Modesta, 26, on brittiläinen laulaja-lauluntekijä ja malli, jonka vartalossa on yksi erityisen ainutlaatuinen asia: hänen vasemman jalkansa tilalla on välillä musta, piikkikärkinen proteesi - riippuu, minkä tekojaloistaan hän on aamulla sattunut laittamaan.

- Kuuteen ikävuoteen mennessä kaksi jalkaani olivat huomattavan erilaiset ja ennen 12 ikävuotta olin käynyt 15 operaatiossa, joissa ongelmaa yritettiin korjata, Modesta kertoo.

Lopulta hyödyttömän jalan amputoiminen oli pelkästään helpotus.

Modestan jalkaproteesi on tärkeä elementti hänen Prototype-nimisellä debyyttimusiikkivideollaan. Se esitettiin sunnuntaina X Factor -ohjelman finaalin aikana brittiläisellä Channel 4 -kanavalla.

Video auttaa ymmärtämään, ettei vamman tarvitse rajoittaa elämää millään osa-alueella, kuten seksuaalisuutensa toteuttamisessa.

Katso alta Modestan musiikkivideo, ja kerro artikkelin lopussa olevaan kommenttikenttään, mitä pidät näkemästäsi ja kuulemastasi.

Seuraava artikkeli: "Asiakas kuvasi tuntia surkeaksi" - lue, miltä tuntuu olla kuulo- ja näkövammainen spinning-ohjaaja

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat