Anna Abreun tulevalla levyllä luvassa räppivivahteita: Enemmän hulluttelua kuin koskaan

12.04.2014 15:15 - Karoliina Kotala

Suomalaislaulaja Anna Abreun kolmen vuoden tauko alkaa olla takana ja uuden levyn julkaisu on pian käsillä. Nainen itse kertoo seisovansa jokaisen kappaleen takana sataprosenttisesti.

Anna Abreu kertoo uuden levyn viimeisen läpikuuntelun olevan käsillä.

- Perjantaina olisi luvassa luultavasti viimeinen kuuntelu. Biisit ovat valmiit ja nyt vielä pitää saada Asko Kallosen ja koko levy-yhtiön arvio ja jos vielä on jotain hiottavaa, niin sitten tehdään mitä pitää. Mutta eiköhän se levy ihan pian tule ulos, kevään aikana, Anna kertoo.

Nainen lupailee, että tulevalla levyllä kuullaan melko erilaista Annaa.

- Tyyli poikkeaa melkoisesti tutusta Annasta. Aiemmat levyt ovat olleet aikalailla poppia ja vaikka vieläkin löytyy se poppikertsi useimmista biiseistä, niin levyllä on enemmän hulluttelua. Levyllä on uusi saundi, joka on enemmän 2016. Mun tuottajat on niin huikeita, että en voi edes uskoa, että saan tehdä heidän kanssa töitä.

Levylle oli lähellä päätyä myös Annan itsensä räppäämistä.

- Levyllä kuullaan paljonkin räppivivahteita. Urbaanimpaan suuntaan ollaan ehdottomasti menossa. Idea oli aluksi, että itsekin räppäisin, mutta se idea onneksi kuopattiin, laulaja nauraa.

Ahkera työskentely levyn parissa on kuitenkin tuonut mukanaan pelkoja.

- Olen saanut olla jokaisen biisin kanssa mukana tekemässä töitä ja päässyt oikeasti mukaan homman jokaiseen vaiheeseen. Se tuntuu niin omalta! Se on myös toisaalta pelottavaa. Kohta tulee levy, tulee arvostelut ja ihmiset, ja tuo levy on kuin oma lapsi. Siksi olo onkin hiukan pelokas, olen kaksi vuotta tehnyt levyä ja tuntuu kauhealta, jos sitä nyt dissataan, Anna pohtii.

Naisen mukaan levyn teko on vienyt niin mukanaan, että se on toisinaan vienyt yöunetkin. Silti lopputulos on ollut vaivan arvoinen.

- Olen saattanut laittaa vaikka keskellä yötä viestin tuottajalle, että tähän biisiin sopisi se ja se tai etten haluakaan tätä biisiä. Omasta päästä on tullut vahvoja ideoita, kun sitä on tehnyt rauhassa ja miettinyt asioita. Levyllä ei ole ainuttakaan biisiä, jonka takana en seisoisi sataprosenttisesti.

Katso Annan uusi Ra-ta ta-ta -kappaleen musiikkivideo täältä.

Kilpailut

Uusimmat