Apulannalta uudelleen äänitetty debyyttilevy

20.08.2014 12:36 - Reija Saarinen

Apulanta julkaisee lokakuussa Revenge Of A.L People -levyn.

Apulanta toteuttaa faniensa toiveen julkaisemalla vuonna 1995 ilmestyneen debyyttilevynsä Attack Of The A.L. Peoplen uudelleen äänitettynä, miksattuna ja sovitettuna.

Levy kantaa symbolisesti nimeä Revenge Of A.L. People ja se ilmestyy 3.10. rajoitettuna erillispainoksena, sekä samana päivänä julkaistavan triplakokoelman yhteydessä. Revenge Of The A.L. People tullaan julkaisemaan myös digitaalisena versiona. Rajoitetun fyysisen painoksen kannet suunnittelee legendaarinen Tuukka Temonen. Albumin kaikki biisit on äänitetty uudelleen Petrax-studiolla ja uusissa sovituksissa tullaan kuulemaan mm. viuluja ja torvia.

- Vuosien varrella jengi on aina silloin tällöin toivonut uutta versiota 'Attack of the A.L. people':sta. Se on aina tuntunut meistä hauskalta ajatukselta ja nyt on oikea aika tehdä se. Revengen studiosessioissa meillä oli todella hauskaa ja paineetonta fiilistelyä. Uusi kokoonpano jotenkin loksahti paikoilleen tuommoisen intensiivirupeaman myötä. Voin sanoa, että tämä levy tehtiin ensisijaisesti meille itsellemme - juuri niin kuin levyt pitääkin tehdä, Toni Wirtanen kommentoi.

Revenge Of The A.L. Peoplen biisilista:

1. Kristalliprinsessa
2. Nähdään lauantaina
3. Ei oo mukavaa
4. Mun täytyy mennä
5. Kelpaanhan, rakkaani?
6. Aurinkoon
7. Päivästä toiseen
8. Itkeväthän enkelitkin
9. Miks ei uni tuu?
10. Kolme vuotta (Mennään naimisiin)
11. Valokuva
12. Ilona?
13. Silmämuna

Apulanta julkaisee myös 3.10. kattavan kokoelmalevyn Syytteitä ja Selityksiä - 52 parasta. Kokoelma ilmestyy näyttävänä neljän cd:n longboksina sisältäen yhtyeen kaikki suurimmat hitit alkuajoista tähän päivään. Kokoelmassa on mukana myös edellä mainittu Revenge Of A.L. People -cd. Kokoelman biisilista julkaistaan myöhemmin.

Kilpailut

Uusimmat