Benjamin Peltosen debyyttisingle nousi heti Latauslistalle

11.09.2014 20:00 - Susanna Karttunen

17-vuotiaan suomalaisen somesensaation Benjaminin musiikkiura on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Nuoren miehen Underdogs-kappaleen nousi heti Suomen viralliselle Latauslistalle.  

Haloo Helsingin! tulevan albumin ensimmäinen Beibi-single on jälleen latauslistan ykkösenä. Näin oli myös viime viikolla.

Kakkosena oleva Robin Schulzin, Lilly Woodin ja the Prickin Prayer In C pysyy listalla sitkeästi jo yhdeksättä viikkoa. Viime viikosta kappale on noussut kolme sijaa.

Jenni Vartiaisen rakkaudesta kertova Eden on tippunut latauslistan kolmanneksi viimeviikkoiselta toiselta sijaltaan.

Cheekin Äärirajoille-kappale pitää kiinni nelossijastaan. Arttu Wiskari pysyttelee viiden kärjessä uudella Sirpa-singlellään, jolla laulaa myös Ulpu.

Benjamin Peltosen debyyttisinkku Underdogs on yksi listalle nousseista uutuuksista. Maailmanmaineeseen Instagramin kautta nousseen 17-vuotias komistuksen musiikkiura näyttää lähteneen hyvin käyntiin. Tällä hetkellä kappale on latauslistan sijalla 17.

Muita uusia listatulokkaita ovat Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Biisonit sijalla 18, Calvin Harrisin Blame sijalla 19, Lenny Kravitzin New York City sijalla 27 sekä Amaranthen Drop Dead Cynical sijalla 29. Jari Sillanpään Malagaan-kappale tekee paluun listalle ja on sijalla 21.

Latauslista TOP 5:

1. Haloo Helsinki! - Beibi
2. Robin Schulz, Lilly Wood & the Prick - Prayer In C
3. Jenni Variainen - Eden
4. Cheek - Äärirajoille
5. Arttu Wiskari - Sirpa (feat. Ulpu)

Latauslistan kokonaisuudessaan voit katsoa täältä.

Kilpailut

Uusimmat