Kuva: Mikko Räsänen

Cheek: Olen tehnyt paljon kaikkea todella tyhmää ja väärää

17.07.2016 13:15 - Senja Rapila

Vaikka räppäri on kokenut elämässään paljon, ei hän muuttaisi mitään. Jokainen askel on tuonut hänet siihen paikkaan, missä hän on tällä hetkellä.

Suomalainen räppäri Cheek, 34, on ollut musiikkialalla vuodesta 2000, kun hän ensimmäisen kerran liittyi lahtelaisen 5th Elementin riveihin 18-vuotiaana. 

Voice.fi kysyi nyt Cheekiltä, mitä hän haluaisi sanoa 15-vuotiaalle itselleen, joka vasta haaveili musiikin tekemisestä ja räppärin elämäntyylistä.

- En oikeastaan mitään. Do your thing, tee niin kuin teet. Mene fiiliksellä, siten mikä tuntuu oikealta. Silleen varmaan teinkin, Cheek kertoo Voice.fi:lle.

- Monesti on miettinyt sitä, että katuuko esimerkiksi jotain mitä on tehnyt, jos mietin 15-vuotiaasta tähän päivään. Olen tehnyt paljon kaikkea periaatteessa todella tyhmää ja väärää ja näin, mutta jokainen näistä askelista mitä olen ottanut mihin suuntaan tahansa, on tuonut minut siihen pisteeseen, missä olen päässyt toteuttamaan omaa unelmaani. Olen tyytyväinen sen takia kaikesta, enkä muuttaisi mitään.

Pitkään musiikkialalla työskennellyt Cheek myöntää, ettei aio pysytellä esiintymislavoilla nahkatakissa enää pitkään. Hän uskoo, että kahdenkymmenen vuoden päästä kuviot ovat aivan erilaiset.

- En ole lavalla. Tärkeää on juuri se, että pystyy menemään eteenpäin arvokkaasti ja pysyä tyylikkäänä ja tehdä tyylikkäitä asioita. Rauhallisesti ja harkitusti hyviä juttuja.

Lue myös: Cheek, oletko ikinä ollut putkassa?

Lue myös: Cheekin kiinnitys suosikkifestivaalille nosti someraivon: "Pitäkää tunkkinne"

Kilpailut

Uusimmat