Kuva: Mikko Räsänen

JVG konsertoi Hartwall Arenalla: "Vuosi sitten jännitettiin, saadaanko Tavastia täyteen"

19.01.2016 18:45 - Emma Ylistalo

Rapduo JVG aloittaa kesän keikkakiertueensa omalta Hartwall Arenalla järjestettävältä keikaltaan.

JVG esiintyy toukokuussa ensimmäistä kertaa täysin omassa konsertissa Hartwall Arenalla. Paluu tulevaisuuteen -konsertti järjestetään 28.5. Konsertti on ikärajaton, mikä on Jarelle ja VilleGallelle erityisen tärkeää.

- Meillähän on aina ollut kuuntelijoita lapsesta vaariin, niin onhan se kiva, että nuorisokin pääsee välillä meidän keikoille. Meillä on ollut vähän vähemmän niitä nykyään, niin siitä on tullut palautetta. Nyt tehdään tällainen vähän isompi keikka, VilleGalle kertoi Voicen päivän Marianne Tuominiemen haastattelussa.

Vaikka JVG on kietänyt esimerkiksi festareita ahkerasri, on kaksikon oma konsertti silti eri asia.

- Ei olla oikeastaan koskaan vedetty tuollaista konserttia, niin vähän mietitään, että mitä tapahtuu milloinkin keikan aikana. Ollaan aina menty vetään se tunnin setti festareille. Läppäri kiinni ja vedetty vaan biisit. Nyt joutuu vähän miettimään ja suunnittelemaan sitä settiä, että mitä tapahtuu, Jare pohti. 

JVG on saavuttanut huikean suosion, mutta nöyryys on silti kaksikolle tärkeä asia. 

- Vuosi sitten jännitettiin, että saadaanko Tavastia täyteen ja nyt on Hartwall Arena. Kyllä sitä aina ennen keikkaa miettii, että tuleekohan sinne ketään. Jos on varma, että me voitetaan tämä matsi, niin ei se aina mene niin. Se on se nöyryys. Pitää olla se asenne, että mitä vaan voi tapahtua, VilleGalle summasi.

Hartwall Arenan keikka aloittaa JVG:n kesän Paluu tulevaisuuteen -kiertueen. Kesän keikkakiertueen aikataulut julkistetaan myöhemmin. Liput Hartwall Arenan Paluu tulevaisuuteen -keikalle tulevat myyntiin perjantaina 22.1.

Voicen päivä arkisin kello 10-14.

Lue myös: JVG Iltalehdessä: "Emme tee enää uutta levyä"

Kilpailut

Uusimmat