Kasmir hehkutti YouTubesta löytämäänsä cover-versiota kappaleestaan - kuuntele

26.09.2014 11:26 - Rea Tallgren

Kasmir ei säästellyt sanojaan, kun sai kuulla kauniin version kappaleestaan.

Kasmir on mies esimerkiksi Voicen viime kesän Virallisen kesähitin Vadelmaveneen takaa. Yksi miehen uusista hittikappaleista kantaa nimeä Ryan Gosling. Kappale löytyy miehen vastajulkaistulta AMK Dropout -albumilta, jota esimerkiksi Voicen musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaari suitsutti ylistävin sanankääntein blogissaan.

Kasmirin menestys ja ihanat kappaleet ovat saaneet liikkeelle myös muita lahjakkuuksia, jotka ovat tehneet omia versioitaan miehen kappaleista. Nyt Kasmir itse on nostanut esiin Jaakko Kiurun tekemän version hänen Ryan Gosling -kappaleestaan.

Mies julkaisi videon virallisella Facebook-seinällään seuraavan kirjoituksen kera:

"Hitto ku vetää herkäks. En tiedä mitä oon tehny oikein, että saan kuunnella ja nauttia tällaisista esityksistä.

Joskus sillon way back, kun sain mun ekan rumpusetin ja paukutin sitä vanhempien autotallissa, en olis ikinä saattanut kuvitella, että joku kaunis päivä joku tuntematon ihminen näkee aikaa ja vaivaa opetellakseen soittamaan jonku mun kirjoittaman biisin.

Jos mulla olis vähän enemmän aikaa, niin olis aivan mielettömän siistiä tulla laulamaan teidän Youtube -tyyppien kanssa teidän covervideoihin. Tietäkää se, että koen olevani äärimmäisen etuoikeutettu saadessani kuunnella teidän upeita tulkintoja mun biiseistä."

Kuuntele Kiurun versio alta.

Kilpailut

Uusimmat