Kasmirin Vadelmavene taittuu myös metalliksi - kuuntele rankka heviversio

26.08.2014 10:58 - Katariina Näreaho

Kasmirin debyyttisinkku Vadelmavene on soinut tiuhaan suomalaisten musiikkisoittimissa. Nyt hyväntuulinen hitti sulattaa paatuneimmankin hevimiehen sydämen, sillä kappaleesta on tehty räiskyvä heviversio.

Karsmirin Vadelmavene on kiistatta ollut tämän vuoden suurimpia hittejä, mutta kuten mikä tahansa musiikki, ei vuoden virallinen Kesähittikään ole aina kaikkien mieleen. Etenkin raskaamman musiikin ystävät ovat saattaaneet vierastaa hyväntuulista biisiä.

Nyt kuitenkin Vadelmaveneestä on kuultavissa myös rankempi versio, sillä kappale pääsi Radio Cityn Ville Kinaretin käsittelyyn.

- Vadelmavene on kesän isoin hitti. Me Radio Cityllä soitetaan vaan rokkia ja heviä, eikä Kasmir oo kumpaakaan, niin me sit varmaan Honkasen kans joudutaan tekeen siitä heviä, Kinaret kertoo.

Metallisaattorissa platinaa myyneestä sinkusta muodostui raskas hevibiisi, josta ei synkkää tunnetta ja ärjyntää puutu.

- Mää runttaan nää aina parissa tunnissa kotona, kerrostalokolmiossa, jossa on paperiseinät. Naapuri kyseli taas roskakatoksella, et 'ootko sää Kinaretti kipeä ku kuuluu vähä jänniä ääniä teiltä?', Radio Cityn aamua juontava Kinaret nauraa.

Kuuntele Vadelmavene-biisin heviversio Radio Cityn sivuilta

Musiikkimiehenä tunnettu Ville Kinaret on taituroinut muistakin pophiteistä rankkoja metalliversioita. Kasmirin lisäksi käsittelyyn on päässyt myös Cheek. Kuinka syntyi Timantit on ikuisia -hitin heviversio? Lue lisää täältä.

The Voice ja Radio City kuuluvat SBS Discovery Radioon.

Kilpailut

Uusimmat