Kuka missasi jättihitin, mikä "rakkauslaulu" kertoo alkoholismista? Musiikkifaktat yllättävät

13.12.2014 11:15 - Rea Tallgren

Kesän megahitti All About That Bass meni aivan sivusuun eräältä maailmankuululta kultakurkulta ja Coldplayn herkällä kappaleella pianistina toimii maailmankuulu dj . Nämä ja kahdeksan muuta todella yllättävää musiikkifaktaa löydät alla olevasta artikkelista.

1. Beyoncé oli harkinnut levyttävänsä Meghan Trainorin suunnattoman kesähitin All About That Bass.

2. Sam Smithin Stay With Me -kappaleen kertosäkeessä ei oikeasti ole kuorolaulua, siinä Smithin ääntä on soitettu päällekkäin 20 kertaa.

3. Charli XCX kirjoitti hittinsa Boom Clap Hilary Duffille, mutta hänelle sanottiin, ettei kappale ollut "tarpeeksi cool" Duffille.

4. Iggy Azalean ja Rita Oran kappale Black Widow on Katy Perryn käsialaa.

5. Nicki Minajin Anaconda-musiikkivideo rikkoi Vevon kaikkien aikojen ennätys. Ensimmäisen vuorokauden aikana videota katsottiin 19,6 miljoonaa kertaa.

6. Avicii sekä tuotti Coldplayn hitin A Sky Full Of Stars, mutta mikä vaikuttavinta, mies myös itse soitti kappaleen piano-osuudet.

7. Taylor Swift vakuutti Ed Sheeranille, että hänen kannattaisi julkaista ensimmäisenä sinkkunaan Sing sen sijaan, että mies olisi julkaissut X-albumiltaan heti ensimmäisenä oman suosikkinsa Onen.

8. Brittilaulajatar Ella Henderson kirjoitti ja nauhotti hittinsa Ghost 18-vuotissyntymäpäivänään.

9. Sian Chandelier -hitti kertoo hänen kamppailustaan alkoholismin kanssa.

10. Pitbull oli ensin mukana Jennifer Lopezin Booty-kappaleella, mutta hänet korvattiin sinkulle Iggy Azalealla.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat