Kuva: AOP

Levy-yhtiö vahvistaa: Abba on taas yhdessä!

26.10.2016 18:33 - Senja Rapila

Yhtye lupaa antaa faneilleen ennenkokemattoman viihdekokemuksen.

Abban jäähyväisistä on miltei 35 vuotta, mutta nyt yhtye on päättänyt antaa jotain uutta vannoutuneille faneilleen. Universal Music uutisoi, että Abba, viihdeyrittäjä Simon Fuller sekä Universal Music ovat yhdistäneet voimansa ja kehittelevät tällä hetkellä mullistavaa keksintöä, jolla he voivat tuoda konserttielämyksen faneilleen virtuaalitodellisuudessa.

Ryhmän tavoitteena on kehittää aito keikkaelämys, jotta myös uuden sukupolven Abba-fanit pääsevät nauttimaan ruotsalaisen yhtyeen legendaarisimmista kappaleista livenä. Universal Music lupaa, että fanit pääsevät kuulemaan, näkemään ja tuntemaan Abban ennenkuulumattomalla tavalla.

Abban jäsenet tulevat tekemään aktiivisesti yhteistyötä virtuaalitodellisuutta kehittävän Fullerin kanssa, jotta kokemuksesta tullaan saamaan mahdollisimman aito myös yhtyeen jäsenten puolelta. 

- Olemme inspiroituneita niistä rajattomista mahdollisuuksista, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Rakastamme sitä, että voimme olla osana jonkin uuden ja dramaattisen luomisessa. Aikakoneen, joka ikuistaa sen mitä me olimme. Ja olemme, yhtyeen jäsen Benny Andersson on kommentoinut.

- Fanit ympäri maailman kyselevät aina sitä, milloin palaamme yhteen. Toivon, että tämä uusi Abba-luomus saa heidät yhtä innostuneeksi kuin mitä minä olen! Frida Lyngstad on lisännyt.

Lähde: Universal Music

Lue myös: Kaija Koo muistelee ystävyyden alkua: Cheekin jutut saivat kulmakarvat nousemaan

Lue myös: Vakavasti sairas Queen-tähti perui kaikki keikat - "Sairaus tuhoaa energiani ja tahtoni!"

Kilpailut

Uusimmat