Majurin vinkit artistin urasta unelmoivalle: "Kotoa ei kukaan tule hakemaan!"

29.08.2014 17:06 -

Räppäri Majuri on hyvää vauhtia juurruttamassa paikkaansa kotimaisessa rap-skenessä. Mies on käynyt omanlaisensa tien artistiuteen, ja kysyimme häneltä vinkkejä oman unelman toteutukseen.

Menestys tuo mukanaan vastuuta ja keikkailevalta artistilta vaaditaan paljon sitä niin kutsuttua nälkää, jolla työtä tehdään illasta toiseen eri keikkapaikoilla. Majurin mukaan uusia etappeja on saavutettu pikku hiljaa, ja sitä mukaa kunnianhimokin on kasvanut tekijänä.

- Aina, kun saavuttaa uuden tason artistina, niin määränpää hypähtää vähän eteenpäin. Se, mitä jää taakse, tuntuu hieman pienemmältä. Eteenpäin kuitenkin mennään! Kertoi räppäri.

Miten voi sitten lyödä itsensä läpi musiikkialalla, kun on kyse artistiudesta?

- Homman pitää olla omannäköistä ja sen pitää tulla luonnollisesti. On tärkeä näyttää, että olet valmis tekemään duunia menestymisen eteen. Kannattaa myös osoittaa kunnioitusta niille, jotka ovat tehneet tätä ennen sua. On hienoinen raja, koska pitää olla vähän röyhkeä ja koska taas maksaa ne oppirahat.

- Kaikille aloitteleville sellaisia terveisiä, että duunia vaan ihan helvetisti. Eikä kannata lannistua, jos ei yhteen puheluun vastata. Soita 200 puhelua. Ota radioihin ja alan vaikuttajiin yhteyttä. Joskus saatu vastaus on tylyä, mutta silti on pakko painaa. Kotoa ei kukaan tule hakemaan - sitä mäkin olen tässä opetellut!

- Oma management on paljon tätä muistutellut, että omilla harteilla se päivän päätteeksi lepää. Raippaa tulee, eikä aina ihan pikkuisen. Hyvä se on, että perseelle potkijoita riittää. Vaikka olen vähän tällainen loikoilijaluonne, niin arvostan sitä työtä, mitä mun takia tehdään.

Kilpailut

Uusimmat