Kuva: AOP

Miltä Backstreet Boys kuulostaa vuonna 2016? Katso video kovasta livevedosta

28.09.2016 11:26 - Mika Parikka

Videolla vaikuttaa siltä, että miehet eivät käytä playbackia.

Muoti ja musiikki kiertävät ympyrää, joten olisiko jo poikabändien paluun aika? Bändit, joissa tanssitaan koreografioita samaan tahtiin. Yksi on hauska poika, yksi on söpö, yksi on mukava, yksi on muuten vaan olemassa ja yksi on paha poika, joka ei tottele sääntöjä.

Tätä herkkua edusti suuresti 90-luvulla varsinkin Backstreet Boys. Kun poikabändibuumi loppui, katosi myös BSB hetkeksi kartalta. Mutta BSB on ikuinen. Siitä todisteena on miesten viimeisin esiintyminen suositun talkshow-isäntä James Cordenin vieraana. Poppoo esitti sarjassa Cordenille hittikappaleensa Everybody (Backstreet's Back)

Kovassa livevedossa huomion arvoista on se, että kukaan ei tunnu laulavan taustanauhan kanssa eli playbackina. Se kuulostaa varsin tuoreelta niin hyvässä kuin pahassa. Bändi julkaisi vastikään järkälemäisen listauksen tulevista konserteista Las Vegasissa, joten bändi on todellakin hengissä ja voi hyvin.

Katso alta Backstreet Boysin veto, jossa James Corden itseoikeutetusti laulaa mukana ja tee omat johtopäätöksesi bändin kunnosta:

Lue myös: Backstreet Boysilta uusi albumi - ensimmäinen sinkku ulos elokuussa?

Kilpailut

Uusimmat