My First Band julkaisi uuden videon - löydätkö videoon piilotetun salaviestin?

21.08.2014 16:44 - Mikko Räsänen

Don't Break My Corazon -radiohitin tehnyt My First Band julkaisi uuden musiikkivideon. Katso uutuusvideon Suomen ensi-ilta Voicen sivuilta.

My First Bandin Don't Break My Corazon on ollut tänä vuonna iso radiohitti. Nyt bändi yrittää jatkaa hittiputkea uudella kappaleella This One's Gonna Hurt. Kappaleen musiikkivideo sai tänään ensi-iltansa Voicen sivuilla. Katso uutuusvideo täältä.

My First Bandin laulaja Antti Koivula kertoo uutuusvideosta seuraavaa:

"Rumpali Heikillä oli ajatus dramaattisesta, tummanpuhuvasta bailubiisistä. Keikoilla tästä on muodostunut todellinen tanssihitti, jota yleisö osaa jo odottaa.
Biisi kertoo siitä, kuinka joskus voi vain aistia sen, kuinka joku asia tulee menemään päin seiniä, eikä sitä voi mitenkään estää. Ehkäpä siksi paras ratkaisu onkin vaan ottaa iskut vastaan ja yrittää musiikin tai tanssimisen avulla sietää tuleva turpakeikka."

"Musiikkivideon tekeminen oli mielenkiintoista. Kaikki videon grafiikka on tehty videoprojektoreilla livenä kuvaustilanteessa eikä suinkaan jälkikäteen tietokoneella. Ohjaaja Arto Tuohimaa antoi todella tarkkoja ohjeita sen suhteen miten voimme liikkua ja missä seisoa. Haasteellista mutta hauskaa! Biisissä on vahva tanssiklubivivahde ja tuulia 90-luvun teknobiiseistä. Ehkä tämän takia tehtiin musiikkivideoon yhteistanssikohtaus. Sen koreografiaan on muuten piilotettu salaviesti."

Antin kuulumiset saatiin sähköpostilla, sillä My First Band on parhaillaan Keski-Euroopassa.

"Reissataan tämän viikon ajan Sunrise Avenuen kaverina täällä kolmen keikan verran. Juuri nyt vietellään välipäivää Dortmundissa. Huomenna sitten ulkoilmakeikka tämän kaupungin jengille", Koivula kirjoittaa.

"Vaikka Suomessa ollaan jo siirtymässä syyskauteen niin täällä tehdään ulkoilmakeikkoja vielä syyskuun alkuun, ennenkuin aletaan valmistautumaan syksyn klubikeikoille. Kulunut kesä on ollut unelmien täyttymys meille kaikin puolin. Keikat keski-euroopassa ovat olleet massiivisia, eikä voi kuvitella parempaa korkean paikan leiriä bändille, kuin pystyä esittämään uutta musiikkia kymmenille tuhansille uusille kuulijoille isoissa konserteissa! Pari viikkoa vielä ja sitten kuherruskuukausi Sunrise Aven kanssa loppuu."

"Syksyllä on luvassa klubirundi Suomessa pitkästä aikaa ja ensimmäinen oma rundi Saksan, Itävallan ja Sveitsin alueella. Kumpaakin odotetaan kuin kuuta nousevaa. Osa oman rundin Saksan ja Itävallan keikoista on myyty jo loppuun, joka on ihan huikeaa. On ollut todella siistiä huomata kesän aikana myös Suomessa kuinka porukkaa tulee keikoille koko ajan enemmän ja enemmän. Nälkäiselle bändille se on kuin laittaisi bensaa liekkeihin ja se lupaa hyvää syksyn keikkojen suhteen."

My First Bandin syksyyn kuuluu myös esiintyminen Voicen legendaarisella The Risteily -bileristeilyllä. Mene osoitteeseen http://www.voice.fi/kilpailut/the-risteily/277 ja voit voittaa liput risteilylle.

Kilpailut

Uusimmat