Nightwish tekee huikean paluun Latauslistalle

19.03.2015 20:00 - Noora Suomalainen

Tämän viikon Latauslistan ykköspaikkaa koristaa upeasti listalle palannut Nightwish.

Nightwish tippui aiemmin Suomen Viralliselta Lataulistalta, mutta tällä viikolla kyseinen bändi on palannut takaisin. Elan-biisi saavutti kirkkaimman sijan ja tiputti viime viikon parhaimmat yhdellä sijalla alaspäin.

Sijalla kaksi on Sannin biisi 2080-Luvulla ja kolmantena on Ellie Gouldingin Love Me Like You Do. Pitkään Latauslistan kärkikahinoissa ollut Elastisen Eteen ja ylös -kappale on sijalla neljä ja kuin myös pitkään kärjen lähellä ollut Martin Tungevaagin Samsara 2015 on viidentenä.

Listalle palaajia on Nightwishin lisäksi vain yksi. Viimeiselle sijalle eli sijalle 30 ylsi Omi kappaleellaan Cheerleader.

Tälläkin viikolla uutuuksia pääsi listalle monta kappaletta. Musen biisi Psycho on sijalla kahdeksan ja Måns Zelmerlöwin Heroes-biisi löytyy sijalta 11.

Erikoisella nimellä varustettu kahden veljeksen yhtye WÖYH! tuli mukaan listalle biisillään Kamppailu merellä ja se yltää sijalle 12. Years & Years on sijalla 12 kappaleellaan King ja Jason Derulo on jaetulla sijalla 17 Want to Want Me -uutuudellaan. Jaetulle sijalle 28 yltää Deorron ja Chris Brownin yhteisbiisi Five More Hours.

Latauslista TOP 5

1. Nightwish - Elan

2. Sanni - 2080-Luvulla

3. Ellie Goulding - Love Me Like You Do

4. Elastinen - Eteen ja ylös

5. Martin Tungevaag, Emila - Samsara 2015

Katso listaykkösen video alta.

Katso tämän viikon Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat