Nopsajalka: Kultalevytkään eivät ole seinällä

24.01.2015 13:15 - Eeva Rajala

Nopsajalka ei tiedä, mihin laittaisi mahdollisen Emma-pystin.

Elokuu- ja Soul Captain Band -yhtyeissä aiemmin vaikuttanut Nopsajalka on Lupaan olla -kappaleellaan ehdolla Vuoden biisi -kategoriassa helmikuun lopun Emma Gaalassa. Nopsajalka ei vielä tiedä, mihin laittaisi Emma-pystin, jos se kohdalle tulisi.

- Kämppä on täynnä tavaraa. Pitää vähän järjestellä, ei ole kultalevytkään oikein seinällä. Parempi kun en sano mitään, se voi olla yllätys sitten, Nopsajalka sanoo Voicelle.

Vuoden biisi -kategorian muut ehdokkaat ovat Haloo Helsingin Beibi, Jannan Sä et ole hullu, JVG:n Huominen on huomenna ja Kasmirin Vadelmavene. Nopsajalka fanittaa Emma-ehdokkaista kenties eniten kaikkiaan kuusi ehdokkuutta saanutta Kasmiria.

- Kyllä vähän fanitan tuota Kasmiria, kun hän on seinän takana viereisessä studiossa tehnyt levyä. Olen tykännyt kyllä tosi paljon. Tykkään hänen laulustaan ja kuinka taitava hän on, Nopsajalka tokaisee.

Nopsajalka julkaisee uuden Mun-nimisen albumin maaliskuun lopulla. Ennen sitä on luvassa singlejulkaisuja ja keikkojakin on luvassa. Seuraavaa levyä hän ei lupaa ihan heti alkaa työstää.

- Itselleni lupasin, etten ala mitään vakavampaa projektia enkä aloita taas uuden levyn tekemistä heti tähän perään, että voi antaa mielen levätä pienen aikaa, Nopsajalka kertoo.

Emma Gaala järjestetään perjantaina 27. helmikuuta.

Lue myös: Nopsajalka paljastaa: Harkitsin vakavasti alanvaihtoa

Kilpailut

Uusimmat