Olli Lindholm Teräsniskan vauvasta: "Simon näköinen poika"

05.03.2015 15:01 -

Yö-solisti Olli Lindholm sai tänään ilouutisia kännykkäänsä.

- Tänään klo 10.25 tuli puhelimeen tekstiviesti, jossa oli Suvi ja Simon näköinen poika. Hieno juttu, hän ehti jo turhautua, kun laskettu aika oli lauantaina. Kun pistät kaiken haipakan poikki, mitä hänelläkin on viime vuosina ollut ja pidät sellaista reppua mukana, kertoi Olli LindholmIskelmän haastattelussa.

Rokkikonkari muisteli samalla omien lapsiensa syntymiä.

- Siinä pidettiin kädessä kiinni ja huudettiin yhdessä, että ponnista. Kun homma oli selvä ja lapsi oli siinä, niin ei sitä voi koskaan unohtaa. Erityisesti hienoa, että olin mukana siinä.

Millaisia vanhemmuus sitten aikanaan Lindholmille oli?

- Ensimmäiset viikot etenkin muistuu mieleen, kun maha kiersi. Sitä se oli, että makasin mahallani ja Ossi oli siinä päällä. Murheet alkaa vähän toisella kymmenellä murrosiän nurkilla. Joutuu miettimään, että oliko tästä mitään hyötyä, kertoi tähti.

- Isän velvollisuus on tuoda turvaa tilanteeseen. Lapsi on riippuvainen äidistä, niin miehen tehtävä on hyväksyä, ettei hän ole ykkösenä vaan ehkä kakkosena. Tai kolmosena, kun äiti ja nukkuminen tulee ekana. Hänen pitää pitää paletti kasassa, että äidillä ja lapsella on turvallista.

Aikooko Olli Lindholm käväistä vieraana Suvi Teräsniskan ja perheen luona?

- Olli-sedällä on niin paljon menemistä, että jos tulee arki, että on maanantai-tiistai-keskiviikko vapaata, niin voisi hypätä vaimon kanssa junaan ja käväistä Oulussa.

Iskelmä kuuluu The Voicen tavoin SBS Discovery Radio Oy:n.

Kilpailut

Uusimmat