Paljastuiko Cheekin ensi viikon julkistus tarkkasilmäisille jo nyt?

15.11.2013 18:45 - Mikko Räsänen

Cheek on kutsunut kaikki Suomen merkittävät mediat tiistaina järjestettävään tiedotustilaisuuteen, jonka aihe on salaisuus. Mutta onko Cheek itse paljastanut tiedotustilaisuuden aiheen jo nyt?

Cheek lähetti tällä viikolla medialle kutsun, jossa tiedotusvälineet pyydettiin saapumaan ensi tiistaina järjestettävään suureen tiedotustilaisuuteen. Tilaisuuden aiheesta ei kuitenkaan kerrottu mitään, vaan se on jätetty täydeksi mysteeriksi.

Ilta-Sanomat arveli, että tilaisuuden aihe saattaa olla se, että Cheek kertoo medialle lopettaneensa alkoholinkäytön, lopettavansa musiikkiuransa, ostavansa Lahden Pelicansin, suuntaavansa kansainväliselle uralle tai tunnustaa, ettei hän oikeasti ole laulanut levyillään.

Villejä teorioita, mutta saattaa olla, että oikea vastaus on koko ajan ollut kaikkien silmien edessä Cheekin sanoituksissa. Tänä vuonna Cheek teki historiaa järjestämällä kaksi loppuunmyytyä jäähallikeikkaa Helsingin jäähallissa. Jos nyt tiedotettava asia on vieläkin suurempi, olisi loogista, että seuraavaksi mennään Olympiastadionille. Cheek on itse vihjannut tuon suunnitelman suuntaan tänä syksynä julkaisemallaan uutuuslevyllä Kuka muu muka. Albumin nimikkokappaleessa nimittäin lauletaan:

"Moni vesseli höpöttää olevansa stadin kovin.
Mä kelasin rokkaa ens vuonna stadionin"

Eli levyä tehtäessä Cheek on jo haaveillut Olympiastadionilla esiintymisestä. Viikko sitten Cheek julkaisi Instragramissa kuvan, jonka kuvatekstinä luki "Palaveripäivä. Tänään lyötiin lukkoon tosi isoja suunnitelmia Warnerin jengin kanssa".

Tuolloin siis suunnitelmat muuttuivat haaveista todeksi. Kuvatekstin perässä oli vielä hashtag #kukamuumuka, joka viittaa tuoreimman albumin lisäksi juuri kappaleeseen, jossa kerrotaan Olympiastadionilla esiintymisestä.

Tämä on toki vielä spekulaatiota, joten kertokaa, minkä arvelette olevan Cheekin tiedotustilaisuuden syy?

Kilpailut

Uusimmat