Kuva: AOP

Paula Koivuniemi isyyteen valmistautuvalle Elastiselle: "Vanhemmuus on loppuelämän työ"

25.10.2016 09:55 - Anna Hopi

Laulaja Paula Koivuniemi tietää kokemuksesta, millaisia haasteita tuottaa artistiuden yhdistäminen vanhemmuuteen.

Paula Koivuniemen hyvän ystävän, rap-artisti Elastisen isyydestä tiedotettiin äskettäin medioissa. Elastiselle lapsi on ensimmäinen, joten isyyteen sisältynee paljon riemua, mutta myös uusia opittavia asioita.

Koivuniemi ei halunnut antaa haastattelussa kollegalleen isyysvinkkejä, mutta äityi muistelemaan oman lapsensa saamista.

- Mun poika on 47-vuotias, ja en muista hänen syntymäänsä juurikaan. Vanhemmuus on vaikea asia, siinä pitää olla todella paljon läsnä. Se on loppuelämän työ, joka on Elastisellakin on edessä, sanoo Paula Koivuniemi Iskelmän haastattelussa.

- Silloin kun poikani syntyi, keikkailin paljon ja poika oli mukana. Hänen isänsä soitti bändissä, ja vauva nukkui kitaralaukussa takahuoneessa. Olin silloin todella nuori. Nykyajan nuorilla on kaikki valmiudet olla hyviä vanhempia. Toivon koko Elastisen perheelle hyvää elämää. 

(kuva: AOP)

"Välillä lastani hoiti järjestysmies"

Koivuniemi ei kadu mitään suhteessa omaan poikaansa. Hän näkee, että toimi, kuten tuolloin parhaaksi näki.

- Vanhemmuudesta ei tiedetty mitään, lapsi oli vaan mukana ja välillä jompi kumpi sitä hoiti, välillä taas järjestysmies. Olin paljon poissa kotoa. Lapsi oli hoitopaikoissa. En tiedä teinkö virheitä ja tekisinkö toisin, mutta silloin oli paljon töitä ja piti saada elantoa, sanoo nainen avoimesti.

69-vuotiaan artistin elämässä on tällä hetkellä yksi poika ylitse muiden - se on Paulan oma kissa, Oliver, joka taitaa olla yksi valtakunnan tunnetuimmista kissoista.

- Rakkaus on tärkeintä kaikissa asioissa, suhteissa lapsiin ja parisuhteisiin ja eläimiin. Oliverille kuuluu hyvää, hän on pulskassa kunnossa! Hän on maankuulu poika, ehkä tunnetuin presidentti Tarja Halosen kissan jälkeen, nauraa Koivuniemi.

Lue myös: Paula Koivuniemi: "Kun rakastun, siinä jäävät kaikki työt"

Lue myös: Paula Koivuniemi nimesi uransa tärkeimmän kollegan: "Elämän ilot ja surut muovanneet jumalaisen henkilön"

Kilpailut

Uusimmat