Kuva: AOP

R'n'B:n kuningas järkyttyi: Fani tarrasi keikalla kiinni sukukalleuksiin!

06.12.2016 14:15 - Senja Rapila

Erikoinen tilanne sai alkunsa siitä, kun R. Kelly pyysi faniaan pyyhkimään kasvonsa pyyhkeellä.

R'n'B:n kuninkaaksikin tituleerattu R. Kelly, 49, sai kokea hämmennyksen hetkiä joulukonsertissaan, kun liian innokas fani kävi liian tuttavalliseksi ja tarrasi kiinni hänen sukupuolielimeensä.

The Detroit News uutisoi, että I Believe I Can Fly -jättihitistään tunnettu laulaja oli vain hetkeä aiemmin kertonut yleisölle, että hän voi tehdä laulun mistä tahansa.

- Tiedättekö, voin tehdä laulun mistä tahansa. Saanko pyyhkeen, jolla voin pyyhkiä kasvojani? R. Kelly julisti keikkansa yhteydessä ja etsi sen jälkeen yleisöstä innokkaan fanin, joka osallistuisi hänen kanssaan kappaleen tekoon.

- Beibi ota pyyhe ja pyyhi kasvojani, artisti laulaa alla olevalla videolla ja kuten nähdään, nainen sivelee artistia pyyhkeellä joka paikasta. Kun R. Kelly käski naista "tarttumaan siihen", innokas fani teki työtä käskettyä ja tarrasi suoraan kiinni R. Kellyn sukupuolielimiin.

Tilanteen jälkeen R'n'B:n kuningas näytti järkyttyneeltä ja hämmästyneeltä siksi, että nainen oli todella puristanut häntä juuri haaroista. Lopulta miehen ilmeestä kuitenkin huomaa, että tilanne oli hänen mielestään vain koominen.

Voit katsoa videon tapahtuneesta alapuolelta.

Lähde: Music News

Lue myös: Suosikkiartisti The Weeknd avoimena huumeidenkäytöstään: 'Huumeet ovat kuin tukipylväs'

Lue myös: Huippu-dj luuli tappaneensa fanin keikallaan: "Potkaisen häntä ja hän vain putoaa..."

Kilpailut

Uusimmat