Radiossa soi hittinä tekaistu kappale - lue, mitä kaikkea keksitystä yhtyeestä kerrottiin

19.12.2014 09:30 - Rea Tallgren

Se alkoi melko viattomasta ideasta -

Voicen Herättäjät halusivat esittää retropoimintona kappaleen, joka esiteltiin joka viikon perjantaina täysin erilailla. Esittäjäyhtyeen jäsenten nimet ja bändin nimi pidettiin aina samana, mutta tarinat esiintyjien takana muuttuivat viikottain.

Viimeisenä perjantailähetyksessään tämän vuoden puolella Herättäjät vihdoin paljastivat salajuonen. Lue alta, mitä kaikkea yhtyeen jäsenistä oli uskoteltu perjantaiden kuluessa ja vedätyksen paisuessa.

Yhtyeen nimi: GroßKlein

Jäsenet: Peter Wellinger ja Hans Bauer

Peter Wellinger syntyi vuonna 1973 Berliinissä. Hän tapasi Hansin levy-yhtiön kautta vuonna 1993 ja alkoi tehdä tämän kanssa levyä. Ura ja levynteko kuitenkin katkesi huumeongelmien takia. Sen takia miehet ehtivät tehdä vain yhden sinkun Maximal Potential, joka julkaistiin vuonna 1994. Myöhemmin 90-luvulla Wellingeristä tuli pastori.

Hans Bauer syntyi vuonna 1970. Hän on musiikkituottaja, ja alun perin kotoisin Münchenistä. Myös Bauer asui Berliinissä Maximal Potentialin aikoihin. Mies oli saksalaisten dancepiirien epäsuosiossa pitkään, koska Bauerin tarkoitus oli alun perin tehdä yhteistyötä Scooterista tutun H.P. Baxxterin kanssa, mutta huhujen mukaan heidän välinsä tulehtuivat, koska Bauer halusi esiintyä samanlaisella hiustyylillä kuin Baxxter. Juurikin tästä syystä myöhemmin myös perustettiin Scooter ja GrossKlein erikseen.

Oikeasti kappaleen takana olivat Herättäjien Anssi Honkanen ja Niina Backman. Kuuntele kappale yltä.

Kilpailut

Uusimmat