Robin ja Isac Elliot nähdään yhteiskonsertissa Seinäjoella

24.04.2014 10:24 - Reija Saarinen

Päivää ennen Provinssirockia torstaina 26.6. festivaalialueen korkkaavat nuoret kotimaiset supertähdet, juuri menestysalbuminsa "Boom Kah" julkaissut Robin ja maailmaa hurjalla vauhdilla valloittava Isac Elliot.

Popsensaatiot Robin sekä Isac Elliot nähdään samalla lavalla Seinäjoen Törnävänsaarella päivää ennen Provinssirockin starttia, torstaina 26.6. klo 17.30. Ovet avautuvat klo 16.00. Provinssirockin festivaalialueesta Saarilavan alue tulee olemaan valmiina torstain huippukonserttia varten. Konsertin lipunmyynti alkaa tänään Provinssirockin lippukaupassa, Lippupisteessä ja Tiketissä.

Vuonna 2012 nuori 14-vuotias Robin Packalen julkaisi Frontside Ollie -debyyttisinglen ja räjäytti potin YouTube-katsojamäärillään. Muutamassa vuodessa Robinista on tullut Suomen suosituin teiniartisti. Robinin musiikkiura alkoi kuitenkin jo vuonna 2008 voitolla Staraskaba-laulukilpailusta ja jatkui esiintymisellä Itä-Euroopan suurimmassa New Wave-laulukilpailussa, jota seurasi noin 100 miljoonaa televisiokatsojaa.

Reilu vuosi sitten Isac oli vielä tavallinen 11-vuotias koulupoika, nyt hän on kansainvälisiä areenoita kiertävä poptähti. Isacin musiikillinen ura alkoi Cantores Minores -poikakuorosta ja jatkui Svenska Teaternin musikaaleissa sekä Ella ja Kaverit -elokuvassa kunnes hän sai levytyssopimuksen, mikä oli käänteen tekevä kohta hänen urallaan. Isac Elliot pääsi nopeasti äänittämään Wake Up World -debyyttialbumiaan ja avaussinkku New Way Home nosti nuoren Isacin koko Suomen tietoisuuteen ja pian hän nousi jo kansainvälisille areenoille.

Kilpailut

Uusimmat