Suomalaiskaunotar ja Transformers-tähti suutelevat musiikkivideolla - katso

21.03.2014 08:05 - Mikko Räsänen

Transformers-elokuvassakin näytellyt C.J. Thomason vierailee Jannan uutuusvideolla  

Jannan uutuusmusiikkivideo Läpinäkyvä sai tänään ensi-iltansa Voicen nettisivuilla. USA:ssa kuvatulla videolla Jannan vastanäyttelijänä nähdään Harper's Island tv-sarjasta ja Transformers-elokuvasta tuttu C.J. Thomason. Kaksikolla on videolla myös kuuma suutelukohtaus.

- Olihan se aluksi vähän jännittävää heittäytyä suutelemaan vieraan miehen kanssa, koska en ole sellaiseen niin tottunut, kun en ole ammattinäyttelijä. Rakastan näyttelemistä ja CJ:n kanssa oli helppo heittäytyä rooliin, Janna muistelee kuvauksia.

Aivan ventovierasta miestä Janna ei joutunut videolla suutelemaan. C.J. saatiin videolle mukaan, koska hänellä ja Jannalla oli yhteinen ystävä. Janna ja vastanäyttelijä tutustuivat ennen kuvauksia. Suutelukohtaustakin ehdittiin harjoitella etukäteen.

-  Meillä oli ennen videon varsinaista kuvausta muutama koekuvaus eri näyttelijäehdokkaiden kanssa, halusimme nähdä miten kemiat toimivat, koska koimme, että tässä videossa oli todella tärkeää löytää juuri oikea vastanäyttelijä. Oikea kemia luo uskottavat kohtaukset. 

- Ohjaajat Jaakko ja Kusti Manninen käskivät meidän kokeilla sekä romanttista- että riitelykohtausta, joita videoon tarvitsimme. Romanttisen kohtauksen alussa C.J. tuli saman tien suoraan minua kohti ja alkoi suutelemaan. Siinä vaiheessa mä olin vähän "apua, apua, mikäs meininki", mutta hän halusi vaan näyttää että pystyy eläytymään nopeasti kohtauksiin ja kohtauksista toisiin. Seuraavassa sekunnissa hän vaihtoi fiiliksen täydelliseen raivoamiseen, huusi minulle todella rumasti todella lähellä kasvojani ja heitti täysillä omenan seinään, niin että se meni tuhannen päreiksi. Mä seisoin siinä hiljaa ja mietin että aika vaikuttavaa, otamme hänet!

Näyttelemiseen haluttiin panostaa, sillä videon haluttiin tukevan Läpinäkyvä-kappaleen tarinaa.

- Biisissä puhutaan päättyvän suhteen viimeisistä hetkistä. Video on rakennettu muistoihin. Miten muistot voivat muuttua mielessäsi ja miten voit muistaa vain joitain asioita eri tilanteista. Usein jos jotain muistoja alkaa kaivelemaan, ne saattavatkin alkaa elämään ja muovautumaan erilaisiksi, jopa täysin päinvastaisiksi totuudesta, Janna kertoo.

- Videossa halusimme sukeltaa tähän maailmaan ja tehdä hieman unenomaisen, epälineaarisen kokonaisuuden, jossa leikiteltiin näillä erilaisilla muistojen näkökulmilla ja mutaatioilla. Eli tapahtuiko tätä edes, ja mikä on totta ja mikä ei? Tälläiset kysymykset saattaa joskus tulla mieleen, kun toinen täysin blokkaa sinut ulos suhteessa. Referensseinä meillä oli muun muassa elokuvat Tahraton mieli ja  ja Inception.

Katso uutuusvideo Läpinäkyvä alta.

Kilpailut

Uusimmat