Suomalaisräppäreiden uudet biisit menestyvät Latauslistalla

27.11.2014 20:00 - Susanna Karttunen

Mikael Gabrielin Älä herätä mua unesta on yksi tämän viikon uusista tulokkaista.

Suomen virallisen Latauslistan ykkönen on tällä viikolla Stigin Roy Orbison, joka sivuuttaa kärkisijalta viime viikkojen aikana menestyneet Vain elämää -kappaleet. Roy Orbison on listalla neljättä viikkoa ja saavuttaa nyt ensimmäistä kertaa kärkisijan nousten viime viikosta seitsemän pykälää.

Toisella sijalla nähdään Paula Vesalan Sori, joka laski yhden pykälän viime viikon kärkipaikaltaan. Vain elämää -ohjelmassa syntynyt coverversio on ollut listalla nyt kuusi viikkoa.

Kolmosena on viime viikosta neljä sijaa noussut David Guettan Dangerous, joka on Latauslistalla seitsemättä viikkoa. Neljäntenä on Elastisen jo kymmenettä viikkoa listalla menestyvä Naurava kulkuri, joka tippui viime viikosta kaksi sijaa.

Suomalainen rap-artisti Spektin uusi single Macho Fantastico nousi ensimmäisellä listaviikollaan Latauslistan sijalle yhdeksän. Kappale on esimakua räppärin toiselta samaa nimeä kantavalta sooloalbumilta.

Myös toiset suomalaiset räppärit Mikaveli ja Mikael Gabriel menestyvät Latauslistalla omilla uusilla kappaleillaan. Mikavelin Etsivä löytää on listan sijalla kymmenen ja Gabrielin Älä herätä mua unesta sijalla 12.

Katso Spektin, Mikavelin ja Gabrielin uusien kappaleiden musiikkivideot artikkelin lopusta.

Muita listatulokkaita ovat Nälkäpeli - Matkijanärhi -elokuvan soundtrackilla oleva James Newton Howardin The Hanging Tree sijalla 17, Taylor Swiftin Blank Space sijalla 18, GD X TAEYANG:n Good Boy sijalla 21 sekä Sian Big Girls Cry sijalla 27.

Listapalaajina nähdään tällä viikolla Teflon Brothersin Maradona (Kesä '86) sijalla 21, Maroon 5:n Animals sijalla 23, Taylor Swiftin Shake It Off ja Calvin Harrisin Blame sijalla 27 sekä Kasmirin Iholla sijalla 30.

Latauslistan viiden kärki:

1. Stig - Roy Orbison
2. Paula Vesala - Sori
3. David Guetta - Dangerous (feat. Sam Martin)
4. Elastinen - Naurava kulkuri
5. Jari Sillanpää - Sinä ansaitset kultaa

Katso Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Spekti - Macho Fantastico feat. Tasis

Mikaveli - Etsivä löytää

 Mikael Gabriel - Älä herätä mua unesta

Kilpailut

Uusimmat