Suomalaisyhtye kannustaa voittamaan pelot: "95 prosenttia potentiaalistasi on käyttämättä"

30.09.2016 12:04 - Anna Hopi

Elviira & Rake -duon uusin kappale on voimalaulu, joka kertoo rohkaudesta.

Suomalaisyhtye Elviira & Rake näkee, että monet ihmiset eivät uskalla alkaa elämään oman näköistä elämää. Tuore Kuolleet nousee haudoista -kappale rohkaisee voittamaan pelkonsa.

- Kuolleet nousee haudoista kertoo siitä heräämisen hetkestä, kun hiffaat, että about 95 % potentiaalistasi on ollut tähän asti uinuneena ja käyttämättä sekä siitä, kuinka päätät kohdata pelkosi ja alat oikeasti elää. Me monesti ei uskalleta toteuttaa aidointa itseämme sellaisina kuin ollaan tai lähteä tavoittelemaan unelmiamme koska pelätään epäonnistumista, kritiikkiä ja pettymystä kuin kuolemaa, kertoo bändin solisti Elviira.

- Tai sitten me ollaan petytty ja ollaan epäonnistuttu ja jääty sinne kuoppaan makaamaan eikä ole ollut voimia nousta takaisin ylös. Mut sitten tapahtuu jotain, on se sitten uusi rakkaus, ero tai mikä tahansa muu muutos hyvässä tai pahassa, joka on kuin sähköshokki sydämeen tai adrenaliinipiikki suoneen. Se saa heräämään ja tajuamaan että elämä on tässä ja nyt ja se on sun omissa käsissä mitä siitä teet.

 Lue myös: Suomalaiselta popduolta uusi kappale: "Vaatisi stadion-tason puitteet"

Kilpailut

Uusimmat