Tamperelaisbändin omaisuus tuhoutui tulipalossa: "Arvoa ei voi mitata!"

11.11.2014 11:01 - Mikko Räsänen

Tampereella viime yönä palaneen varastorakennuksen mukana tuhoutui merkittävä osa Rebelhead-yhtyeen historiaa ja omaisuutta.

Tampereella paloi viime yönä varastorakennus, jossa monet yhtyeet ja muusikot olivat vuokranneet toimitiloja. Yksi näistä on ollut tamperelainnen Rebelhead, joka on alustavien tietojen mukaan menettänyt tulipalossa koko omaisuutensa.

Yhtyeen rumpali Ville Kinaret julkaisi tilanteesta Facebook-päivityksen.

"Lohduttomia kuvia. Meidän treenis oli tuolla. Sinne meni käsintehdyt uniikit Carreran -rummut. Jätkien kitarat. Velaksi ostetut ja myyntiin tarkoitetut kuukausi sitten julkaistun uuden albumin vinyylit ja levyt. Kaikki bändin oheistuotteet. Studiokamat. Koko 10 vuotisen taipaleen back-katalogi. Kaikki. Kiitos vaan arvon tuhopolttajat, että tuhositte - ette vain korvaamattomia uniikkeja arvotavaroita - vaan henkisen pääoman monen vuoden ajalta."

Tilanteesta tekee ongelmallisen myös se, että Rebelheadin oli määrä päästä läppäriesiintyjäksi kahden viikon kuluttua käynnistyvälle ruotsalaisyhtyeen kiertueelle, ja nyt soittimien tuhoutumisen takia tuokin kiertue on vaarassa.

- Vahingon arvoa ei voi mitata, Kinaret kertoo Radio Cityn sivuilla.

Lue täältä Kinaretin haastattelu liittyen tulipaloon ja kiertueeseen.

Kilpailut

Uusimmat