Tehdäänkö Latauslistalla historiaa? Katso rautainen TOP5

06.11.2014 20:00 - Susanna Karttunen

Vain elämää -ohjelma todellakin nostaa artistit ja heidän biisinsä uuteen suosioon, minkä puolesta puhuu Suomen virallinen Latauslista.

Suomen virallisen Latauslistan viiden kärkeä hallitsee tällä viikolla harvinaisesti viisi kappaletta samalta levyltä. Kyseessä ovat Vain elämää -sarjassa syntyneet coverversiot.

Kahden kärkeä hallitsevat Elastisen kappaleet. Ensimmäisenä on toista viikkoa listalla oleva versio Samuli Edelmannin kappaleesta Peggy ja toisena suosittu versio Vesa-Matti Loirin kappaleesta Naurava kulkuri, joka on ollut listalla jo seitsemän viikkoa.

Paula Vesalan versio Samuli Edelmannin Miten ja miksi -kappaleesta on nyt kolmosena ja on noussut viime viikosta kolme sijaa. Neljäntenä on kolme listapaikkaa viime viikosta laskenut versio Fintelligenssin Sori -kappaleesta on ollut listalla nyt kolme viikkoa.

Viidentenä on Toni Wirtasen viime viikon Vain elämää -jaksossa kuultu rockversio Paula Koivuniemen Sata kesää, tuhat yötä -kappaleesta.

Uusina listatulokkaina tällä viikolla nähdään Stigin viikko sitten julkaistu Roy Orbison -niminen single. Myös Paula Vesalan versio Paula Koivuniemen kappaleesta Sua vasten aina painautuisin on yltänyt sijalle 17. Räppäri Prinssi Jusufin kappale Prinssille morsian, jolla laulaa myös Ike, on ensimmäisellä listaviikollaan sijalla 29.

Viime viikolla Suomessa vieraillut Marlon Roudette palaa Latauslistalle kappaleellaan When the Beat Drops Out ja on nyt sijalla 22. Toinen listapalaaja on Maroon 5 -yhtyeen Animals sijalla 25.

Latauslistan viiden kärki:

1. Elastinen - Peggy
2. Elastinen - Naurava kulkuri
3. Paula Vesala - Miten ja miksi
4. Paula Vesala - Sori
5. Toni Wirtanen - Sata kesää, tuhat yötä

Katso Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat