Terapiassa käynyt Antti Tuisku: Se oli tutkimusmatka omaan itseensä

27.05.2015 12:45 - Reija Saarinen

Antti Tuiskun mukaan terapia auttoi tunnistamaan omia ajatuksia.

Antti Tuisku julkaisi 25. toukokuuta uusimman levynsä. En kommentoi -nimeä kantava albumi poikkeaa muusiikillisesti miehen aiemmasta tuotannosta ja levyn ensimmäinen sinkku, Peto on irti, saikin melko ristiriitaisen vastaanoton.

Tuiskun mukaan hän ymmärsi vasta nyt, että hänen on tehtävä vielä enemmän sen eteen että hänestä tulee artisti, joka jakaa mielipiteitä voimakkaasti. Sellaiseen välitilaan mies ei nimittäin halua.

- Mua oli alkanut kyllästyttää se, että olin artistina tippumassa sellaseen väliveteen, joka ei enää jaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Siksi tunnen onnistuneeni, koska Peto on irti, todellakin jakoi mielipiteitä, Tuisku toteaa.

Muutamassa vuodessa mies on löytänyt itsensä uudelleen monella tapaa.  Muutama vuosi sitten miehen ystävät nimittäin pakottivat hänet terapiaan.

- Ajattelin silloin, että jos noi ei enää jaksa kuunnella mun juttuja, niin silloin on jo jotain vikaa. Lopuksi se olikin sellainen helpotuksen tunne.

Millaista terapiassa käyminen sitten oli?

- Se oli kivaa, kuin tutkimusmatka omaan itseensä. Kun lähtee muodostamaan omaa identiteettiään 19-20-vuotiaana ollessaan suurimmassa valokeilassa ja samalla yrittää kuunnella omaa ääntä, niin siinä sekamelskassa on välillä vaikea tunnistaa omia ajatuksia. Se ehkä oli se pääsyy siihen, miksi halusin lähtee purkamaan sitä, miksi tähän pisteeseen on tultu.

Katso miehen koko haastattelu yläpuolelta.

Kilpailut

Uusimmat