Von Hertzen Brothers joutui sakkouhan alle uuden musiikkivideonsa takia

20.02.2015 18:15 - Nelly Tatti

Von Hertzen Brothers -yhtyeen uusimman musiikkivideon kuvaukset aiheuttivat paheksuntaa merellä.

Von Hertzen Brothers julkaisee maaliskuussa uuden albumin, joka kantaa nimeä New Day Rising. Albumia nauhoitettiin Suomen lisäksi myös Kanadassa, sillä albumin tuotti kanadalainen rocktuottaja Garth Richardson, joka on tunnettu muunmuassa Biffy Clyron ja Rage Against The Machine kaltaisten jättien levytuotannosta. Yhtye kertoi Voicelle, kuinka Richardsonin studiossa työnteko loi lisää inspiraatiota, sillä studion seinät olivat nähneet paljon elämää ja lahjakkaita artisteja.

Yhtyeen uudelta albumilta julkaistiin ensimmäinen sinkku New Day Rising viikko sitten, ja sen ohella myös musiikkivideo, jota kuvattiin Suomenlinnassa. Kuvaukset eivät kuitenkaan bändin mukaan menneet ihan putkeen, vaikka luvat ilotulitteisiin ynnämuihin.

- Meillä oli kuvauksissa eräs päivänvalolamppu, joka oli kuvausten ensimmäisenä päivänä näemmä asetettu niin, että se häiritsi ohi lipuvia laivoja, sillä saimme rannikkovartioston peräämme. Seuraavana iltana olimme laittaneet valon eri tavalla, ja silti se oli kuulemma häirinnyt laivoja, joten saimme viranomaisilta sakkouhkauksia, Kie Von Hertzen kertoi kuvauksista Voicen haastattelussa.

Katso uusi musiikkivideo alta, ja haastattelun voit kuunnella kokonaisuudessaan yltä.

Kilpailut

Uusimmat