Miley Cyrus nukkuu ilman alushousuja - ystävä julkaisi salakuvan

15.10.2014 20:00 - Mikko Räsänen

Miley Cyrusin paras ystävä ja assistentti Cheyne Thomas on julkaissut kuvan, jossa Miley nähdään nukkumassa ilman alushousuja.

Miley Cyrus tunnetaan roiseista esiintymisistään, joiden avulla hän nousee säännöllisesti otsikoihin. Näköjään 21-vuotias tähti pystyy nousemaan otsikoihin myös nukkuessaan. Mileyn assistentti ja ystävä Cheyne Thomas nimittäin julkaisi Instagramissa valokuvan nukkuvasta Mileystä. Kuva alkoi levitä netissä nopeasti, sillä siinä Mileylla ei ole ollenkaan alushousuja.

Nyt voikin spekuloida, oliko kuva ja sen julkaisi taas yksi Mileyn julkisuustempuista vai onko se aito salakuva, joka on otettu nukkuvan tähden tietämättä.

Voi myös olla, että Miley ei ole halunnut tällä kertaa nousta kohuotsikoihin, vaan hän nukkuu ilman alushousuja terveyssyistä. Gynekologit nimittäin suosittelevat naisia jättämään alushousut pois nukkuessa. Lue tarkemmin lääkärien ohjeista täältä.

Ja tuore kuva olisi salakuva, ei se Mileyta luultavasti haittaa. Juuri tällä viikolla kerroimme, miten Miley oli julkaissut itsestään ottamansa alastonkuvan, jossa hän oli vain kuvankäsittelyllä sensuroinut nännit piiloon. Katso kuva täältä.

Kilpailut

Uusimmat