Kuva: Fotolia

Ruotsalaiset kehittivät uuden penismittauksen - nuoria miehiä kannustetaan kokeilemaan

01.12.2015 11:15 - Mika Parikka

Tukholmalainen terveysklinikka on huolissaan siitä, että ruotsalaiset pojat eivät osaa ostaa oikeanlaisia kondomeja. Hätiin on keksitty tietynlainen mittanauha, jolla selvitetään koko kondomille. 

Ruotsalaiset ovat huolissaan siitä, että nuoret miehet ostavat väärän kokoisia kondomeja. Huoli on niin suuri, että paikalliset lääkärit ovat kehitelleet miehille mittanauhan, jolla penis kuuluu mitata. Erikoismitalla selvitetään peniksen ympärysmitta, ei suinkaan pituutta.

"Yleisin syy siihen, miksi kondomi irtoaa tai hajoaa seksin aikana on se, että kondomi on väärän kokoinen. Peniksestä pitäisi mitata erektiossa ympärysmitta, eikä pituutta", Eddie Sandström kertoo. Sandström on hoitajana klinikalla, joka jakaa mittoja.

Sandströmin mukaan heidän erikoismitta mittaa millintarkkuudella peniksen paksuuden, ja kaupan päälle saa vielä suosituksia siihen, mitä kondomeja mittaajan kannattaisi ostaa. Sandström on myös kertonut, että kondomivalistus ei ole Ruotsissa onnistunutta.

"Tippuri on kasvussa, eikä klamydiakaan ole laskussa useista valistuskampanjoista huolimatta", Sandström toteaa

Erikoismitalle on kysyntää, sillä Sandströmin mukaan jo viisi ihmistä on kysellyt tuotetta, vaikka sitä ei oltu edes vielä lanseerattu. Ruotsalaispojat voivat noutaa sen täysin ilmaiseksi eräältä tukholmalaiselta klinikalta. Voimia Ruotsin pojille!


Lue myös: Maailman pervoin jumppaväline on hämmentävän hulvaton - katso video

Lähde: The Local

Kilpailut

Uusimmat