Kuva: AOP

10-vuotias supermalli kohun keskellä - aikuiset miehet lähettävät törkyviestejä

10.02.2016 08:45 - Mikko Räsänen

Muotitalot ovat ihastuneet 10-vuotiaaseen Kristinaan. Nuoreksi supermalliksi nostettu pikkutyttö saa myös vääränlaista huomiota.

Kristina Primenova ei ole kuka tahansa 10-vuotias pikkutyttö. Kristina on tehnyt lapsimallin töitä kolmevuotiaasta lähtien ja nyt kymmenvuotiaana häntä kutsutaan maailman nuorimmaksi supermalliksi. Kristina on työskennellyt jo useille tunnetuille muotitaloille kuten Armanille, Dolce & Gabbanalle ja Roberto Cavallille, ja hän on hiljattain solminut mallisopimuksen LA Models -toimiston kanssa.

Julkisuus on kuitenkin näyttänyt toisen puolen. Osa ihmisistä tuntuu unohtavan, että Kristina on todellisuudessa vasta 10-vuotias pikkutyttö. Kristinan Instagram-sivulle nimittäin tulee aikuisilta miehiltä kommentteja, joissa kehutaan häntä seksikkääksi tai kysytään halukkuutta tapaamisiin.

Monien mielestä Kristinan kuvat ovat liian rohkeita eivätkä sovellu noin nuorelle mallille. Kristinan äiti Glikeria Pimenova ei kuitenkaan näe kuvissa mitään ongelmallista. 

- Vain pedofiili voi nähdä näissä kuvissa mitään seksuaalista, Glikeria kertoi Mail Onlinen haastattelussa.

Äiti myös korostaa, että hän suojelee tytärtään estämällä tältä sosiaalisen median käytön. Siten tytär ei joudu itse näkemään asiattomia kommentteja. Äidin selitykset eivät ole kuitenkaan auttaneet, vaan monet kuvia nähneet ovat raivoissaan siitä, että äiti antaa tyttärensä poseerata kaikenlaisissa muotikuvissa ja vielä julkaisee niitä sosiaalisessa mediassa.

"Tyttörukka, hän on äitinsä orja", eräs Instagram-kommentoija kirjoittaa.

Katso alta kuvia, jotka ovat vauhdittaneet kohua.

Voice kertoi taannoin myös 7 ja 9 -vuotiaista veljeksistä, jotka ovat kehonrakentajia. Katso veljesten kuvat täältä.

Kilpailut

Uusimmat