Kuva: Fotolia

25-vuotias jenkkinainen haluaa näyttää Disney-prinsessalta - kuluttaa unelmaan suuria summia

09.02.2016 11:15 - Reija Saarinen

Sarah Inglen unelma-ammatti on olla oikea prinsessa.

25-vuotiaalla Sarah Inglellä on unelma. Kaunotar haluaa nimittäin näyttää Disneyn saduista tutuilta prinsessoilta. Ingle onkin käyttänyt unelmansa tavoitteluun jo reilusti yli 10 000 euroa.

Tuolla rahasummalla hän on hankkinut täydellisiä asuja, joiden avulla hän voi muokata itsensä yhdeksäksi erilaiseksi prinsessaksi. Naisen vaatekaapista löytyvät asut Bellen, Tuhkimon, Lumikin, Arielin, Auroran, Tähkäpään, Meridan sekä Frozenista tuttujen Annan ja Elzan asut. Niiden lisäksi kaapissa on noin 16 erilaista peruukkia.

- Asuihin sonnustautuminen vie todella paljon aikaa, sillä niissä on lukuisia eri kerroksia ja ne täytyy kiinnittää takaa. Asun lisäksi puen ylleni peruukin ja teen hahmolle sopivan meikin, Ingle kertoo.

Onneksi haaveilusta on tullut myös tavallaan totta. Ingle ja hänen poikaystävänsä ovat tehneet harrastuksesta työn ja he tarjoavat prinsessoja erilaisiin tapahtumiin.

- Olisi todellinen unelma olla oikea Disney-prinsessa. Mieluiten olisin Ariel. Ehkä vielä joku päivä menen ja kokeilen onneani, Ingle kertoo.

Kuvia naisen asuista voit katsoa täältä.

Lue myös: Disney-prinsessat rankattiin paremmuusjärjestykseen - oletko samaa mieltä?

Lähde: Coed

Kilpailut

Uusimmat