Joni Pitkänen palaa liigajäille lauantaina – Rajaniemelle loppukauden jatko

05.02.2016 14:53 - Mika Kuki

Oulun Kärpät on solminut loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Joni Pitkäsen kanssa.

Joni Pitkänen, 32, pelasi vuodesta 2008 eteenpäin NHL-seura Carolina Hurricanesin paidassa aina huhtikuussa 2013 sattuneeseen loukkaantumiseen saakka. Pitkänen palaa liigajäille jo lauantaina, kun Kärpät kohtaa KalPan Kuopiossa.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja siitä, että saan pelata jälleen kasvattajaseurani Kärppien riveissä, kommentoi Pitkänen paluutaan liigajäille.

Myös Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho iloitsee Pitkäsen paluusta ammattilaisurheilun pariin.

– Upea homma, että Joni on siinä kunnossa, että hän voi palata jälleen kaukaloon ja nimenomaan kärppäpaidassa. Tämä on varmasti hienoa asia koko Liigalle, että Jonin tasoinen pelaaja tekee paluun.

Pitkänen on pelannut Kärppien paidassa edellisen kerran kaudella 2002–2003 ennen siirtymistään Pohjois-Amerikkaan. Tuolla kaudella oululaispuolustaja nakutti 30 ottelussa tehot 5+15.

Rajaniemi jatkaa Kärpissä loppukauden

Kärpissä joulukuusta saakka lainasopimuksella Lahden Pelicansista pelannut maalivahti Sami Rajaniemi jatkaa oululaisten maalinsuulla aina kauden 2015–2016 loppuun saakka. 23-vuotias Rajaniemi on torjunut kuluvalla kaudella Kärppien paidassa kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 94,01.

– Mahtava homma, että asiat järjestyivät tällä tavalla. Tosi innolla olen Kärpissä ollut lainapestin alusta asti ja on hienoa, että voin jatkaa täällä loppukauden, toteaa Rajaniemi sopimuksen syntymisestä.

– Sami on osoittanut omalla tekemisellään kuuluvansa tänne, ja hän on pelannut hyvällä tasolla koko pestinsä ajan. Hienoa, että saimme Pelicansin kanssa sovittua asiasta, kiittelee urheilutoimenjohtaja Aho.

Kilpailut

Uusimmat