Kuva: Fotolia

Miljonäärien vaimot hehkuttavat luksuselämäänsä: "Raha todella tuo onnen"

06.10.2015 18:15 - Rea Tallgren

Daily Mail kertoo pitkässä haastattelussaan kahdesta miljoonärirouvasta, jotka nauttivat elämästään ja miestensä rahoista täysin siemauksin. 

Daily Mail on haastatellut kahta rouvaa, jotka viettävät todellista luksuselämää aviomiestensä rahoja käyttäen. Molempien naisten miehet ovat rikastuneet yritystoimintansa avulla, eikä heitä haittaa alkuunkaan se, että heidän vaimonsa rakastavat kaikkea kimaltavaa ja kallista. 

Toinen rouvista on Noelie Goforth, 45. Noelie rakastaa rahaa, eikä salaa sitä. 

- Mikään ei tee minua yhtä onnelliseksi kuin tuhlaaminen! Aina, kun olen ostoksilla, pieni ääni pääni sisällä vakuuttelee minulle: "Sinä ansaitset tämän." Jos löydän jotain ihanaa, ostan sen aina useammassa värissä, Noelie hehkuttaa. 

Naisen mukaan ihmisten on turha paheksua sitä, miten hän rahaansa tuhlaa. 

- Jos jotakin ärsyttää, hän voi katsoa muualle, nainen täräyttää.

"Olen kuin Barbie"

Noelie rakastaa kimalletta, eikä hän mene minnekään ilman vartavasten teettämäänsä, timanteilla päällystettyä tekotikkaria. 

- Joka aamu, kun herään, tunnen olevani aivan kuin Barbie! miehensä kanssa valtavaa, muun muassa oman pubin sisältävää kartanoa asuttava rouva hehkuttaa. 

Miestään 20 vuotta nuorempi Noelie viihtyy kirurgin veitsen alla. Hänen rintansa ovat saaneet täytettä ja hän käyttää aktiivisesti Botoxia. Lisäksi hänelle on tehty rasvaimu. 

- Minua luullaan usein mieheni tyttäreksi! Rakastan sitä, nainen summaa. 

47 huonetta ja palvelijoita

Toinen rikas rouva kantaa nimeä Irene Malin. Irene tapasi 52-vuotiaan miehensä ollessaan vasta 15-vuotias. Kaksikko on pitänyt yhtä siitä lähtien. Viiden lapsen äiti paitsi huolehtii pariskunnan jälkikasvusta myös vastaa heidän henkilökunnastaan. 

Malinin perhe asuu kartanossa, jossa on 47 huonetta. Heidän kanssaan asuvat myös heidän hovimestarinsa sekä kodin- ja lastenhoitajansa. Irene kertoo olevansa köyhistä oloista ja siksi hän rakastaakin hemmotella lapsiaan. 

- Lennämme aina yksityiskoneella. Kerran, pakon edessä, jouduimme lentämään tavallisella matkustajakoneella. Hämmentynyt tyttäreni kysyi minulta tuolloin: "Äiti, ketä nämä ihmiset meidän koneessamme ovat?" Irene nauraa. 

"Raha tuo onnen"

Myöskään Noelie ei suostu rahvaan seassa matkustamaan. 

- Työntäisin mieluummin neuloja silmiini kuin lentäisin jonnekin matkustajalentokoneella, hän tunnustaa. 

Hän myös vakuuttaa, että raha todella tuo onnen. 

- Kuka tahansa, joka väittää muuta, ei omista vaatehuonetta, joka on täynnä designer-käsilaukkuja, Noelie summaa. 

Katso kuvia ylväistä daameista ja heidän perheidensä hulppeasta arjesta tästä

Muun muassa Irene Ja Noelie tähdittävät uutta Britains Flashiest Families -brittisarjaa. Katso sarjan traileri alta. 


Lue myös: Rikasta aviomiestä netissä etsinyt kaunotar sai jäätävän vastauksen bisnesmieheltä

Lähde: Daily Mail

 

Kilpailut

Uusimmat