Kuva: Fotolia

Poika lähetti pullopostia menehtyneelle ystävälleen - lue koskettava kirje

28.04.2016 18:45 - Iiro Myllymäki

Viidesluokkalaisen pojan kirje parhaalle ystävälleen sai pullopostin löytäneen miehen liikuttumaan.

Tänä digitaalisen ja nopean viestinnän aikana pullopostissa on erityistä viehätystä. Pullopostin mielletään sisältävän tunteikkaita kirjeitä jollekin postin lähettäjän läheiselle ihmiselle. Viidesluokkalainen Jonothan Torres oli sisäistänyt pullopostin hengen täydellisesti, kun hän kirjoitti kirjeen menehtyneelle parhaalle ystävälleen Danielille.

Kirje tuli yleiseen tietoisuuteen sen jälkeen, kun meri oli huuhtonut sen 54-vuotiaan floridalaisen Steve Mershonin kotirantaan. Mershon jakoi kuvan koskettavasta kirjeestä Facebookissa.

”Rakas Daniel, olen hyvin pahoillani siitä, että menehdyit. Jos olisit elossa, pelaisimme jalkapalloa ja koripalloa Mathew’n, Stevenin ja Brandonin kanssa”, Jonothan kirjoittaa, ja toivoo että Daniel pitäisi hauskaa Jeesuksen kanssa. Katso kuva kirjeestä alta:

Pulloposti takaisin merille

Pullopostin vastaanottanut Mershon jakoi kuvan kirjeestä pitkän saatetekstin kera. Mershon kirjoittaa, että kaikesta hänen rantaansa huuhtoutuneesta juuri tämä pulloposti on kaikkein kauneinta. Mershon ei aio kuitenkaan omia pulloa itselleen. Hän kirjoittaa suunnitelmistaan liittää pullopostiin oman kirjeensä ja laskea se merille tulevan risteilynsä yhteydessä. Tällä tavalla Mershon haluaa välittää kaunista viestiä eteenpäin. Miehen Facebook-päivityksen voit lukea alta:

Lue myös: Mies otti tatuoinnin isoäitinsä muistoksi - julkaisi koskettavan kuvan Instagramissa

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat