Upealla kampanjalla muutetaan ihmisten ennakkoluuloja pitbulleista - katso uskomaton kuvasarja

12.10.2015 20:15 - Mika Parikka

Pitbulleja lopetetaan Yhdysvalloissa jopa miljoona vuodessa, suurin osa täysin turhaan. Sophie Gamandsin tempauksella halutaan muuttaa ihmisten vääriä käsityksiä rotua kohtaan. 

Sophie Gamands on ottanut tehtäväkseen muuttaa ihmisten käsityksiä ehkäpä väärinymmärretyimmistä koirista, pitbulleista. Pitbulleja lopetetaan vuosittain jopa milljoona, Gamandsin mielestä täysin turhaan.

Kuvissa Gamands pukee pitbulleille kauniit kukkakruunut, ja lopputulos on silmiä hivelevä.

- Käytän kuvasarjaan vain sellaisia pitbulleja, jotka odottavat adoptiota. He ovat sellaisia, jotka ovat kokeneet väkivaltaa ja jätetty heitteille. Haluan kruunata heidät kuin barokkikaunottaret, ja luoda emotionaalisen siteen heidän ja katsojan välille, Gamands kertoo.

Gamandsin motiivit teoksille pohjautuu häneen omaan kokemukseensa. Hän joutui lapsena suuren koiran hyökkäyksen kohteeksi.

- Se jätti minulle pienen kammon suuria ja energisiä koiria kohtaan. Menin vapaaehtoiseksi New York Cityn eläinsuojeluun, jossa toimin valokuvaajana. Kohtasi pitbulleja koko ajan ympärilläni, joten päätin koittaa voiko taiteen voimalla muuttaa ihmisten käsityksiä rotua kohtaan.

Kuvat ovat todella vaikuttavia. Koirat ovat lempeyden perikuvia, ja kuvat katsottuasi, haluat varmaankin adoptoida jokaisen kukkakruunuun pukeutuneen koiran.

Katso Gamandsin kuvia alta, tai tästä









Lue myös: Maailman isoin pitbull painaa 79 kiloa - katso hurja video ja kuvat

Lähde: Distractify

Kilpailut

Uusimmat