Kuva: AOP

Adele: Esiintymispelkoni pahenee jatkuvasti

26.11.2015 20:30 - Senja Rapila

Maailman suosituimpiin lukeutuva brittilaulajatar yrittää pitää lamauttavan esiintymispelkonsa kontrollissa - tuloksetta.

Juuri uuden 25-albuminsa julkaissut Adele esiintyi ensimmäistä kertaa Amerikassa vuoden 2011 jälkeen. 

Laulajattaren konserttia olivat seuraamassa myös tämän uudet näyttelijäystävät Jennifer Lawrence, Bradley Cooper sekä Steven Spielberg. Poptähti myöntää nyt, että hänellä kesti hetki saada itsensä kokoon konsertin alkaessa.

- Yritin olla todella rauhallinen, ilmeetön ja diivamainen, mutta en pystynyt siihen! Näin suuren yleisön ja polveni valahtivat veteliksi välittömästi. Olin niin onnellinen siitä, että pääsin esiintymään jälleen, Adele kertoo haastattelussaan.

- Olin kuitenkin todella, todella hermostunut. Vasta toisen tai kolmennen laulun jälkeen rentouduin kunnolla, tähti myöntää.

Adele ei ole vieläkään löytänyt keinoa, jolla hän voisi helpottaa omaa esiintymispelkoaan. Tähti on alkanutkin pelkäämään, että se estää tätä kehittymään luovana esiintyjänä.

- Hermostun esiintyessäni niin paljon, että pelkään kokeilla mitään uutta lavalla. Se pahenee jatkuvasti. Tai ei se pahene, mutta siltä se tuntuu, koska ei se ainakaan ole parantunut ajan saatossa. 

Lue myös: Angelina Jolie yllätti lausunnollaan: "Rakastan vaihdevuosiani!"

Lähde: Music News

Kilpailut

Uusimmat