Kuva: SplashNews

Hurja huhu: Jay-Z aikoo julkaista pettämiskohusta kertovan albumin

06.05.2016 18:45 - Joose Koskiranta

Räppäri Jay-Z työstää uutta albumia, jossa hänen uskotaan kertovan oman näkemyksensä muusikkovaimo Beyoncéen kohdistuneesta pettämiskohusta.

Ennen Beyoncén Lemonade-albumia pariskunta teki yhteisalbumia. Sisäpiiritietojen mukaan se oli jo lähes valmis, kunnes erimielisyydet tuotantoyhtiö Columbian ja Roc Nationin kanssa romuttivat haaveet.

Kohua herättänyt Lemonade-albumi on nyt ulkona, ja sen on väitetty kertovan Jay-Z:n uskottomuudesta. Tietojen mukaan seuraavan julkaisuvuoron saa Jay-Z. Nimettömän lähteen mukaan mies aikoo julkaista samankaltaisen albumin, kertoen oman näkemyksensä viime aikoina velloneesta pettämiskohusta.

Viimeksi 46-vuotias jenkkiräppäri julkaisi albumin heinäkuussa 2013.

On mahdollista, että Beyoncén ja Jay-Z:n yhteislevy näkee vielä päivänvalon. Sony Musicin lähde kertoo levy-yhtiön olevan avoin yhteistyöhön tähtipariskunnan kanssa.

Lue myös: Uusi albumi kohun keskellä: Laulaako Beyoncé miehensä uskottomuudesta?

Lähde: Us Weekly

Lue lisää aiheesta jay-z

Ottaisitko puoli miljoonaa dollaria vai lounastapaamisen Jay-Z:n kanssa? Kumman artisti itse valitsisi? Beyoncé ja Jay-Z suuntasivat treffeille - pop-tähti jakoi kuvia ihastuttavasta illasta Ed Sheeran pyysi Jay-Z:tä yhteistyöhön superhitilleen - sai pakit Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat