Kuva: Handout

Oho, vuonna 2011 kadonnut suomalaisyhtye tekee paluun!

02.02.2016 19:30 - Mikko Räsänen

Battlelore-yhtye jäi viisi vuotta sitten epämääräiselle tauolle ja moni luuli bändin lopettaneen kokonaan. Luulo olikin täysin väärä.

Lappeenrantalainen Battlelore-yhtye nousi 2000-luvulla kansainväliseen tunnettuuteen. Yhtye julkaisi kuusi albumia ja keikkaili ympäri maailmaa niin paljon, että bändi alettiin tuntea maailmalla paremmin kuin Suomessa. Vuonna 2011 Battlelore julkaisi kuudennen albuminsa Doomboundin. Albumin jälkeen yhteen odotettiin lähtevän kiertueelle, mutta bändi heittikin vain muutaman keikan ja ilmoitti sen jälkeen yllättäen jäävänsä määräämättömän pituiselle tauolle.

Sen jälkeen Battleloresta ei olekaan kuulunut, vaan yhtye on vaikuttanut kadonneen lopullisesti. Tauko on venynyt vuosi vuodelta ja useimmat fanit alkoivat varmaan jo uskoa, ettei Battleloresta kuulla enää mitään. Luulo oli kuitenkin väärä. Viikko sitten yhtye ilmoitti YouTubessa tekevänsä paluun ja vahvisti, että Battlelore tulee esiintymään lokakuussa Belgiassa järjestettäville Metal Female Voices -festivaaleilla.

Katso yhtyeen paluuilmoitus alta.

Lue myös: Facebook-selvitys paljastaa: Metallibändeillä täydellinen ylivalta Suomessa!

Lue myös: Mitä ihmettä, akustisella keikalla nähtiin mosh pit Helsingissä?

Lue myös: Rolling Stone -lehti listasi: 10 albumia, joita kannattaa odottaa tänä vuonna

Kilpailut

Uusimmat