Kuva: YouTube

Speedtrapin laulaja lähti bändistä - syy henkilökohtainen

25.11.2015 09:03 - Reija Saarinen

Jori Sara-Aho on päättänyt jättää bändihommat.

Suomalainen Speedtrap ilmoitti Facebookissa ikävän uutisen. Yhtyeen mukaan laulaja Jori Sara-Aho aikoo nimittäin jättää yhtyeen henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Suomensimme miehen viestin vapaasti alle:

"Pitkän ja syvällisen pohdinnan jälkeen on aika sano hyvästit. Olen päättänyt lähteä Speedtrapista. Olen huomannut, että nautin kiertämisestä aiempaa vähemmän. En kuitenkaan halua olla se, joka pidättelee bändiä. Tarvitaan intohimoa ja kovaa työmoraalia, jotta pärjää kiertuelämässä, joten kun huomaat intohimon kadonneen, on aika siirtyä syrjään. Tulen kaipaamaan näitä aikoja, se on selvä. Kaikki te hullut, jotka tulitte keikoille, olette tehneet tästä kaiken tämän arvoista. En unohda niitä hetkiä koskaan, Kiitos kaikille, jotka antoivat minulle paikan, jossa nukkua, kokkasivat minulle ruokaa, jakoivat flyereita, auttoivat keikan järkkäilyssä tai jotka jollain muulla tavalla tukivat meitä. Lopuksi kiitos Speedtraille näistä vuosista, toivon teille parasta mahdollista jatkoa."

Huonojen uutisten lisäksi oli kuitenkin luvassa myös jotain hyvää. Yhtye ilmoitti nimittäin samaan syssyyn, että uusi laulaja paljastetaan ensi vuoden alussa.

Lähde: Facebook



Kilpailut

Uusimmat