Kuva: Mikko Räsänen

Ilves-fanit raivostuivat Popeda-tähdelle: Oksettavaa!

29.04.2016 19:45 - Mikko Räsänen

Fanit eivät anna anteeksi sitä, että Ilveksen kannattajaksi luultu Costello Hautamäki loikkasikin Tapparan leiriin.

Monet Ilveksen kannattajat ovat suuttuneet Popedan Costello Hautamäelle. Suuttumus on peräisi siitä, että Hautamäkeä on pidetty Ilveksen miehenä, onhan hänen säveltämänsä We Are the Kings ollut vuosia Ilveksen maalilauluna. Nyt Hautamäki on kuitenkin siirtynyt niin vahvasti Tapparan kannattajaksi, että Ilves-fanit haluavat vaihtaa maalilaulunsa.

Ilveksen kannattajafoorumilla aiheesta on käynnissä jo vilkas keskustelu.

"Ei se, että säveltäjä esiintyy Tapparalippalakissa television realityohjelmassa, mutta että käy laulamassa Maame -laulun Tappara-IFK finaalissa, se on jotain mitä ei voi hyväksyä. Eli julistautuu koko kansakunnan edessä Tapparafaniksi. Ei voi olla niin, että Ilveksen maalilaulu on julki Tapparalaisen tekemä. Se ei vaan käy. Sen on oltava joko Ilvesmiehen tekemä tai neutraali biisi Ruotista, Englannista tai USA:sta, jossa ei ikinä koksaan milloinkaan ole sidosta toiseen suomalaisseuraan", ketjun aloittaja kirjoittaa.

Muutamat Ilves-fanit eivät pidä Hautamäen tapparalaisuutta pahana, mutta enemmistö tuntuu kannattavan kappaleen vaihtamista. Viimeinen niitti oli Iltalehden juttu, jossa Tappara-johto iloitsee siitä, että Hautamäki on valinnut Tapparan suosikikseen. 

"Tuo maalilaulun vaihto voisi myös olla SE uusi alku. Pois vanhoista kaavoista! Iltalehden jutun luettuani nykyinen maalilaulu on heitettävä roviolle! Costello näyttää olevan oikea kunnon glory hunter, voi voi..."

"Oksettava ajatus että joka kerta Ilveksen maalatessa on rahaa kilahtanut teosto-korvauksena tuon kaappi-tapparan taskuun, ja joka uskaltaa tulla sieltä ulos vasta kun toinen jalka on jo käytännössä mestaruussaunassa."

"We Are the Kings-laulullahan Ilves ei ole voittanut koskaan yhtään mestaruutta,niin eiköhän ole biisinäkin aika lähettää haudan lepoon.Hautamäki saa kerätä Teosto-maksunsa jatkossa muista biiseistä,koska eiköhän satunnaiset Ilves-yhdisteiset radio- ja pub-soitot lopu samalla tyystin."

"Maalilaulu pitää eilisen jälkeen vaihtaa ja johan Costello aiemminkin seikkaili Grillit huurussa -sarjassa Tapparan paidassa."

Kuuntele We Are The King -kappale alta. 

Kilpailut

Uusimmat