Kuva: AOP

10 tähteä, jotka menivät naimisiin faniensa kanssa

03.10.2015 13:15 - Senja Rapila

Unelmointi siitä, että menee jonain päivänä naimisiin oman julkkisihastuksensa kanssa, on täysin normaalia. 

Useimmat ihmiset nauravat räkäisesti teineille, jotka ilmoittavat menevänsä naimisiin Justin Bieberin, One Direction –yhtyeestä tutun Harry Stylesin, tai jonkun muun söpön julkkiksen kanssa. Näin voi kuitenkin oikeasti käydä, sillä tulevaisuus voi tuoda tullessaan vaikka minkälaisia käänteitä.

Älä siis menetä toivoasi jos sinultakin löytyy joku julkkisihastus, sillä julkisuuden henkilötkin ovat vain tavallisia ihmisiä: hekin rakastuvat silloin, jolloin he vähiten sitä odottavat.

Muun muassa nämä fanit saivat lottovoiton, ja pääsivät vihille unelmiensa kumppanin kanssa:

Jessica Alba & Cash Warren

(kuva: AOP)

Jessica ja hänen rakkaansa Cash Warren tapasivat vuonna 2004 Fantastic Four -elokuvaa tehdessä. Jessica näytteli elokuvassa ja Cash oli tuotantoassistentti. Vaikka Cash onkin näyttelijä Michael Warrenin poika, hän on paljon tarkempi yksityiselämästään. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2008, ja heillä on nykyään kaksi kaunista tytärtä.

John Travolta & Kelly Preston

(kuva: AOP)

Monet eivät tiedä, että tällä pariskunnalla on yksi Hollywoodin vakaimmista parisuhteista. He ovat olleet yhdessä jo 23 vuotta, ja ovat yhdessä käyneet läpi paljon vastoinkäymisiä – kuten poikansa Jettin kuoleman vuonna 2009.

John ja Kelly tapasivat toisensa vuonna 1987 The Experts -elokuvan kuvauksissa. John tykästyi Kellyyn välittömästi, mutta ei voinut tehdä asialle mitään, sillä Kelly oli naimisissa toisen miehen kanssa. Kun tämän ensimmäinen avioliitto päättyi, Kelly tapaili muun muassa George Clooneytä sekä Charlie Sheeniä.

Vuonna 1990 John ja Kelly tapasivat uudemman kerran ja alkoivat seurustelemaan pian sen jälkeen. John ei hukannut aikaa seurusteluun, ja kosi Kellyä vain kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kelly on kertonut julkisuuteen, että John odotti häntä aina ja kun hän oli itse 16-vuotias, hän halusi naimisiin Travoltan kanssa nähtyään Grease-elokuvan.

Chris Martin & Gwyneth Paltrow

(kuva: AOP)

Gwyneth oli pitkäaikainen Coldplay-fani, kun hän tapasi Chrisin tämän keikan backstagella vuonna 2002. Gwyneth oli erittäin hermostunut ja odotti miehen tapaamista, ja lopulta päätyikin seurustelemaan brittiläisen laulajan kanssa. Pariskunta oli naimisissa 10 vuotta, kunnes erosivat vuoden 2015 kesällä.

Pariskunnan tavatessa, Gwynethin isä oli juuri menehtynyt. Auttaakseen tätä käsittelemään isänsä kuolemaa Chris kirjoitti näyttelijättärelle kappaleen Fix You.

Nicholas Cage & Alice Kim

(kuva: AOP)

Alice oli tarjoilijana Los Angelesissa, kun hän tapasi Nicholasin vuonna 2004. Ihmiset arvostelivat heidän suhdettaan avoimesti, sillä olihan Alice ”vain tarjoilija”. Pariskunta vähät välitti ihmisten puheista, ja meni naimisiin myöhemmin samana vuonna. Vaikka päätös olisikin tehty hetken huumassa, he ovat vieläkin naimisissa. Pariskunnalla on myös yksi yhteinen poika.

Matt Damon & Luciana Bozán Barroso

(kuva: AOP)

Suurin osa Matt Damonin entisistä tyttöystävistä löytyy Hollywoodista. Kun Matt oli Miamissa vuonna 2003 kuvaamassa elokuvaansa Stuck On You, hän tapasi argentiinalaisen baarimikon – Barroson – joka auttoi häntä pakenemaan faniensa kynsistä.

Kaikki olivat tuoreesta suhteesta järkyttyneitä, sillä hänen edellinen tyttöystävänsä oli Oscar-ehdokkaanakin ollut näyttelijä Winona Ryder

Matt ja Luciana sivuuttivat kaikki negatiiviset kommentit suhteestaan, ja menivätkin naimisiin Manhattanilla vuoden 2005 joulukuussa. Kahdeksan vuotta myöhemmin he uusivat vihkivalansa avoimemmassa tilaisuudessa. Heillä on neljä tytärtä, joista yksi on Lucianan entisestä suhteesta.

Tom Cruise & Katie Holmes

(kuva: AOP)

Katie Holmes tuli tutuksi televisiosarjasta Dawson’s Creek, jossa hän näytteli Joey Potteria. Samaan aikaan Holmesia 17 vuotta vanhempi Cruise oli jo yksi Hollywoodin kuumimmista, ja tunnetuimmista miesnäyttelijöistä.

Viikkoja sen jälkeen kun Katie tapasi Tomin ensimmäisen kerran, mies vei hänet Roomaan. Seuraavaksi media sekosi heidän parisuhteestaan, sillä he olivat erittäin epätavallinen pariskunta: tuntematon näyttelijänalku, sekä supertähti. Vuonna 2002 pariskunta kuitenkin erosi. Heillä on yksi yhteinen lapsi, Suri.

Kelsey Grammer & Kayte Walsh

(kuva: AOP)

Kayte Walsh on brittiläinen lentoemäntä. Hän on myös Kelseytä 25 vuotta nuorempi. Vaikka tämä liitto on Frasier-tähden viides, keitä me olemme tuomitsemaan?

Vuonna 2012 pariskunta ilmoitti, että he odottavat kaksosia. Myöhemmin synnytyksestä selvisi vain yksi lapsi, kun Faith Evangeline Elisan kaksoisveli kuoli kohtuun. Tätä edeltävä raskaus päättyi keskenmenoon. Vaikka pariskunta on kokenut kovia suhteensa aikana, he jaksavat silti hymyillä valokuvissa.

Adam Sandler & Jacqueline Samantha Titone

(kuva: AOP)

Adam Sandlerin nykyinen vaimo, Jackie, oli aiemmin malli muotialalla. Pariskunnan yhteinen ystävä, Rob Schneider, esitteli pariskunnan toisilleen. Jackie oli Adamin fani, ja oli erittäin otettu siitä, kun mies tarjosi hänelle pientä roolia elokuvassaan Big Daddy.

Vuonna 2000 tilanne vakavoitui heidän välillään niin paljon, että Jackie kääntyi juutalaiseksi, jotta pystyisi lähentymään miehensä kanssa vielä entisestään. Vaikka pariskunta on ollut naimisissa jo vuodesta 2003, julkisuuteen tulleista valokuvista näkee, kuinka Adam vieläkin ihailee vaimoaan.

Jerry Seinfield & Jessica Sklar

(kuva: AOP)

Kun pariskunta tapasi ensimmäisen kerran, Jessica oli erittäin ilahtunut – hän oli ollut pitkään jo Seinfieldin fani. Jessica oli kuitenkin heidän tavatessaan huonossa parisuhteessa, joka päättyikin erittäin lyhyeen avioliittoon. Jessica on kertonut julkisuuteen, että Jerry oli syy siihen, miten hänellä riitti voimaa päästä epäonnistuneen parisuhteensa ylitse.

Conan O’Brien & Elizabeth Ann Powel

(kuva: AOP)

Elizabeth oli vain yksi Conan O'Brienin talk-shown katsojista, kunnes Conan näki hänet yleisön keskellä, ja tiesi naisen olevan “se oikea”. Mies ei ajatellut asiaa sen enempää, vaan pyysi Powelia välittömästi treffeille.

Noin 1,5 vuotta myöhemmin he menivät naimisiin vuonna 2002. Nyt heillä on kaksi lasta yhdessä.

Lue myös: 36-vuotias Kate Hudson löysi rinnalleen nuoren komistuksen? Ikäeroa 13 vuotta

Lähde: Old Catlady

Kilpailut

Uusimmat